Vinnarna får sitt välförtjänta pris! COACHEE AWARDS 2016 – Carin Coach

Kära Du som läser! För att få sammanhang i det här blogginlägget behöver du läsa den här bloggen först: https://www.carincoach.se/and-the-winner-is/and-the-winner-is/ Det handlar om en världspremiär!

Här kommer ett bildregn från eftermiddagen och dagens mysiga häng med VINNARNA, de skickliga pedagogerna som genomförde arbetet och som nu får sitt pris: Blommor och vackert Diplom. Eleverna är så klart också VINNARE som gjorde sin del av jobbet. Nu har de hunnit gå ur högstadiet, så vem vet om vi lyckas samla in alla och…

img_28331
Ho, ho – är det nå´n här som kan ta kort på oss tre? Nä hä ingen här just nu, okey vi får köra en selfie! 
img_28371
Språkfröken dök upp och var suverän med att fånga oss på kort där vi pratade, fikade och skrattade! Till vänster i bild Annica Nyberg, CC (jag) och till höger Åsa Molander.

 

img_28251
Det fina Diplomet med motiveringen som tål att läsas om och om igen. Den belyser värdet av vinnarnas gärning eleverna och deras lärare och mentorer. Vi talade om resultaten igen och jag har skrivit om dem i min andra bok PLUSPOLEN. Mentor Åsa säger eftertänksamt: Ja-a alla elever blev godkända, de kom in på sina förstahandsval i gymnasiet, men det som är mest fantastiskt var att vi hade noll % ogiltig frånvaro i åk 9.
Vinnarna får sitt välförtjänta pris! COACHEE AWARDS 2016
Tagged on:                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar