Carincoach blog

“Vad kan vi göra bättre?”

IMG_1978

Podcast 2023

”Genom samverkan och co creation – Vad kan vi göra bättre?”

Dagens blogginlägg inleder jag med ett citat av huvudpersonen i poddavsnitt nr 44, fantastiska, Yvonne Kappel! Hon berättar om varför DI Nätverket startade, hur upprinnelsen var och vad hennes ansvar och uppgift är.

Okey då jag avslöjar lite: kvalitet och innehåll. Gissa om jag är nyfiken på Yvonne – hur hon arbetar och…

Är du intresserad av värdet av nätverkande och vilken nytta det gör för dig själv och din business?

Då ska du ge dig själv chans att lyssna till Viktigt på Riktigt, by Carin Coach, där Martin Lindeskog, nestor inom podderi, som vanligt håller i spakarna.

När vi spelar in – online – så är det ett rejält busväder ute med fykande snö, som florsocker i hela luften! Vi har ett nytt inspelningsformat, där vi både hör och ser varandra, alla tre. Martin och jag har testat i förväg och stay tuned för innan vi är klara händer det grejor!

AVSLÖJANDE & ÖVERRASKNINGAR!

Först tuffar allt på och storyn rullas upp hur DI Nätverket kom till 2016, hur många som ingår, vad som har hänt på sistone och vad som ligger och glittrar i framtiden. Det är så intressant att höra om tankarna bakom DI Nätverk och få personlig krydda från Yvonne till några av de teman vi berört, nätverk, relation, kommunikation mm. Plötsligt slängs Martin Poddare ut ur sändningen – så när jag ställer en fråga till Martin så är det tyst! In och lyssna! Jag får så klart ett av mina klassiska, om än något behärskade skrattanfall – eftersom Martin själv gör en ”Dame Edna”. Yvonne och jag pratar vidare, nästan som om ingenting har hänt!

Kanske är du som läser för ung för att ha sett Dame Edna Show, komiker i Australien, som hade heta stolen: En röd plasthistoria där jag en gång såg Mick Jagger försvinna rätt ut ur sändning vid ett knapptryck!!! Martin har tjatat på mig att jag ska ha min egen Dame Edna Show!!! Och vem vet vad som växer fram 2023.

Mot slutet frågar Yvonne mig om coaching och jag blir ganska paff. Var inte beredd på frågan, kanske lite skakad av vart Martin egentligen tog vägen – i snöyra och allt! Mest av allt: Jag älskar mitt arbete så mycket att jag ständigt har en känsla av att ”ligga lite lågt” – så att den som lyssnar ska få chans att fråga – utifrån sina erfarenheter om coaching eller liknande samtalsformer.

I podden varken hör eller ser jag lyssnaren och i mitt arbete har jag 100 % + fokus på den som jag talar med. Då, i lyssnandet, kan jag få en känsla av hur mycket de vill höra, om vad, hur djupt? Det här kan jag inte i en platt text eller i poddsamtal och vet du vad, vi kanske kan råda bot på det här för…

NYHET!

Det här kommer att bli kul – snart startar jag upp CARIN COACH PLAY en slags tv-kanal på min nya webbplats. Där kan vi jobba interaktivt, så att jag får kontakt med de som kikar in när jag sänder live. Om jag inte har gått LIVE, så kommer det att finnas filmer att kika på. Kul, eller hur!?

HUMOR & KÄRLEK

Innan vi knöt ihop den berömda säcken hade Martin kommit tillbaka in från kylan, he he och humorn seglar upp som tema mot slutet. Humor som verktyg vad de gör med oss människor, möten och relationer IRL och online.

Yvonne avslutar med en charmig karamell på slutet – vad nätverk också kan leda till – ännu en överraskning och jag säger som det är, för mig:


”DI Nätverket är som en magnet som jag vill till!”

 

/Carin Coach

Carin Bladh

Carin Bladh

LinkedIn
Facebook
Twitter

Senaste inlägg

Vad händer i GAPET mellan NU och FRAMTIDEN? TABULA RASA!

Det spirar av vår, lusten för “Vår – skri” som Ronja Rövardotter i skogen. Utforska modet – ta sats och hoppa från nu och in i framtiden…Vi cirklar kring det här i poddavsnittet: TIPS! Läs med pennan i hand. Se vilka punkter du hittar – hur du kan dra linjer mellan dem – i gapen emellan! Vad hittar du där!?

Mer info »

Registrera dig

För Vårt Nyhetsbrev!

Liknande läsning

Vad händer i GAPET mellan NU och FRAMTIDEN? TABULA RASA!

Det spirar av vår, lusten för “Vår – skri” som Ronja Rövardotter i skogen. Utforska modet – ta sats och hoppa från nu och in i framtiden…Vi cirklar kring det här i poddavsnittet: TIPS! Läs med pennan i hand. Se vilka punkter du hittar – hur du kan dra linjer mellan dem – i gapen emellan! Vad hittar du där!?

Mer info »

Registrera dig

För Vårt Nyhetsbrev!

Pink Circle

Känns coaching lite främmande

Nyfiken?

Under 20 min hur får du känna på värdet av coaching. Du väljer själv hur specifik du vill vara och det spelar ingen roll om du ringer som privatperson eller som företrädare för en verksamhet. 

 

Bästa sättet är att uppleva!  

Testa Speedcoaching

Play Video about Näckros