Tre ord äger! – Carin Coach
Vilket är ditt mål?

Vilket är ditt mål?

I dagens Nya Wermlands -Tidningen, nwt.se, under rubriken, TRÄNA & MÅ BRA på sidan 30 finns en charmig artikel som beskriver Karlstad Lunchjoggers. Hur det startade, har pågått och nu tar Sommarlov.

Vad är coaching? Den frågan ställer jag dagligen – i mötet med andra. Vad är coaching för dig? Syftet är att utgå från en någorlunda gemensam bild.

Det finns flera nivåer av coaching och det här vävs in i boken som jag skriver på just nu, Pluspolen, nr 2/3 i Coachtrilogin. En av de vackraste nivåerna är den som finns nära, äkta vara – som ädel metall i vardagen!

Jag kallar den Coaching IRL (in real life) – när du delar och ger, bjuder in och låter någon testa sin gräns. Din coachinsats är att glänta på dörren och låta den som vill testa, öppna och agera. Så har Karlstad Lunchjoggers med hotelldirektör Fredrik Thorsvret, Dan Enqvist och Anders Thorén i spetsen gjort. Jag fick hänga på! “De är ju superstarka löpare” fick jag höra – är du med dem? Nj-a-e, jag joggar 5 km åt motsatt håll, med ett långsiktigt mål att kunna hänga med i deras varv och må bra.

Dagens tre ord, i bildtexten på artikeln, “äger” ! Karin Bladh, saknas på bild. Hann alltså inte fram till fotograferingen – he he – tog mig runt på min nivå i för dagen gudomligt sällskap!

Alles ger mucho bra bränsle till min joggmotivation i sommar!  Yes! 🙂

Må gott!

Carin Coach 🙂

 

Skip to toolbar