Coaching – Carin Coach

Coaching

Snabb väg till Carin Coach, det är Carin du får prata med:

 1. Coach online. Du kan du få coaching via skype, mail och telefon. Kolla här! 
 2. Boka coachmöte direkt! Vi har nästan alltid ett förmöte (ofta per telefon) där jag förklarar hur vi arbetar. Du är helt trygg med pris, betalning, tystnadsplikt och gränsdragningar innan något samarbete påbörjas. Du kan vara lugn – vi är petnoga.

För vem/vilka passar min coaching? Chefer, ledare, idrottsmän/kvinnor, pedagoger, studenter, privatpersoner, medarbetare. Den passar för alla som är nyfikna på utveckling och kunderna intygar det fungerar utmärkt att till exempel få bort “det där lilla gruskornet” som hindrar. Ofta är det en minigrej som gör att något inte riktigt vill lossna och ta fart. Tillsammans – i det kreativa coachmötet – kommer upptäckten om hur nästa steg ska tas. Kunden vet alltid mest och bäst, säger Carin som skojar och kallar sig själv för “ett vandrande hur”. Hon lägger fokus på hur själva aktionen ska göras för att frigöra sig, lossna och kännas naturlig och bra. Ofta vet vi vad som gnager – men hur ska vi få till det?

Vilka teman/ämnen är vanliga?

 • Arbete: Samarbete, feedback, intern kommunikation, delat ledarskap, DUO-coaching, utveckling, “det sitter i väggarna”, karriär, jobb, söka jobb, byta jobb och ibland även studier, studera smartare.
 • Hälsa: träning, sätta mål, hitta struktur, öka närvaron i nuet (slippa stress), må bra, ha kul, hitta energin, hålla vikten, kost- och matvanor. Hur gör jag för att äta och dricka lagom?
 • Relationer: hitta sig själv, våga vara mig själv, hitta sin stil, klara av sin roll (förälder, maka, make, chef, sambo) genom utvecklad kommunikation. Hur sätter jag gränser? Hur hanterar jag min närvaro på Internet? Hur klarar jag av mitt liv?

Vad passar för mig,oss? Ofta kontaktar folk mig med utgångspunkt i en känsla – de vet inte riktigt. Vi börjar där och varje gång hittar vi – varje gång frigörs energin och potentialen mot det mål som kunden väljer.

Hur kommer jag, vi åt det där? Carin Coach erbjuder fem olika coachtjänster. Beroende på vad du, ni har för behov så skräddarsyr vi tjänsterna rakt in i din, er vardag. Läs nedan, bilda dig en uppfattning om vad som passar bäst för dig, er. Då når vi snabbare till kärnan när du kontaktar mig.

Extra kraft – unik metod hos Carin Coach
Tre coachprodukter förstärker den coaching som du får av mig, antingen i coachmöte eller om vi arbetar med coach online. Du ökar coacheffekten genom att köpa till dessa produkter och det är precis det som är meningen!

Coachtrilogin Coachböckerna, är interaktiva metodböcker bokpaket som består av huvudbok och anteckningsbok (Min bok, där du skriver svar på bokens frågor och börjar coacha dig själv, genom allt mer medvetna val ). Tillsammans bildar de Coachtrilogin.

 1. JA-lagen + Min bok, du skriver svar på coachfrågorna och väljer sedan nästa steg. Det är här du får syn på saker och börjar coacha dig själv.
 2. PLUSPOLEN + Min bok: läs, skriv svar, tänk, känn, välj, bestäm- gör!
 3. Kommande natt … + Min bok – samma metod i alla tre böckerna.

MEDIA-KANALER där du kan börja bekanta dig med Carin Coach. Ett sätt är att börja följa i sociala medier och andra mediakanaler.

 1. Virtuellt Bloggcafé med kändisar – vi fikar online!
 2. Bloggar inspiration i Nya Wermlands Tidningen (över 3 år) och min egen blogg
 3.  Carin Coach blogg
 4.  #Instacoach via Instagram – positiv känsla i vardagen. Du kanske börjar nosa där.
 5. Fråga Coachen – en spalt i Nya Wermlandstidningens näringslivsbilaga Arbete&Eknomi, publiceras 1 gång/månaden sedan 3-4 år.
 6. Mynewsdesk, Carin Coach sitter med i Redaktionsrådet för ICF Sverige.
 7. AMUSE måndasmagasin – Carin Coach skriver i en spalt i varje n
 8. Poddavsnitt med Glimten i Örat
 9. Poddavsnitt med Jessica Bengtsson om ICF – coaching och 11 kärnkompetenser.

1. Coaching
I coachmötet får du snabbt veta hur du kan nå ditt mål. Vi lägger en plan och börjar jobba. Du får en unik mapp där du kan följa din egen utveckling. Om det fattas mål, så börjar vi där. Vi har ett första praktiskt lära- känna möte (som uppstart) där vi går igenom coachkontrakt, ekonomi och kommande schema. Du kanske undrar om jag är rätt coach för dig. Jag har erfarenhet av att arbeta med hela skalan från golvet till högsta chefen och jag coachar både individ och team. Vill du veta mer om hur min coaching går till så klickar du här. Det första mötet bokas och du betalar i förväg. Det praktiska ramarna om ekonomi och antal möten gör vi upp vid introsamtalet.

2. Carins utbildning
Carin Coach har skapat ett unikt utbildningskoncept i tre nivåer, som kallas för GRÖNT KORT. Coachtrilogin är metodböcker och utgör steg 1, 2 och 3. GRÖNT KORT passar för skola, offentlig sektor och näringsliv. Här kommer ni åt utveckling på både individ- team- och organisationsnivå. Vi jobbar med era case och det ni lär er ger direkt resultat i er dagliga verksamhet. Syftet är att varje individ ser hur den egna energiinsatsen bidrar till både individuell och gemensam måluppfyllelse Läs mer om GRÖNT KORT här. Baskrav: Egen vilja, eget ansvar precis som i all coaching.

3. Föreläsningar
Carin Coach erbjuder en rad olika föreläsningar, en som hör till varje bok i Coachtrilogin. Målet är att lyssnaren ska få med sig nytt, öka sin nyfikenhet och går vidare med en lätt känsla i kroppen. Klicka här om du vill se mig på scen eller se olika föreläsningskoncept med visst workshopinslag och även inspirationsföreläsningar kopplade till specifika teman, utifrån önskemål och samplanering.

4. Coachande Handledning
Coachande Handledning är en “ny gren” inom coaching. Den vänder sig i huvudsak till ledare, chefer, andra coacher, pedagoger – alltså arbetsroller där du på något sätt leder andra och behöver få perspektiv på “var skon klämmer” och hur du ska hitta den effektivaste vägen till utveckling. Genom coachande handledning får du med dig verktyg för att lösa problemet. Ta reda på mer här.

5. Workshop
Behöver er arbetsgrupp energi och nytändning på jobbet? Hos mig finns specialanpassade workshops för er som går med känslan “Vi behöver göra nå´t!” Oavsett var ni jobbar så blir det här en energikick för er och starten på något nytt! Klicka här för mer info.

Stämpel

Jag garanterar livslångt värde i de tjänster och produkter ni köper av mig.

Välkommen att kontakta mig.

070/399 15 73, Carin Coach

Skip to toolbar