Tänk att få vakna… – Carin Coach

Hej Sköning!

Idag är jag alldeles uppfylld av mirkalet: att få vakna! Du som känner mig vet att jag hisnar inför det allra mesta och just nu är det uppvaknandet. Det kan ju också ske på blanka dagen, på kvällen eller mitt i natten – Vi får en idé! Vi inser något, kommer på något.

I mina coachmöten sker det där ofta, något nytt dyker upp, tränger sig igenom och vill fram. Det är ett av syftena med coaching att frigöra “diamanter och guld” som ligger inbäddade i mer eller mindre omedvetna hinder, måsten och många gånger helt onödiga motstånd. Jag funderar dagligen på varför vi människor gör så – varför det är så viktigt med professionell coaching och jag är på väg att upptäcka sammanhanget /…/

Just nu tänker jag på det som stigit som en himlakör i mina öron när jag gläntar på fönstret och den kyliga vårluften sipprar in. Vi bor granne med skogen och plötsligt insuper jag på djupet värdet av det som jag uppskattat så genom alla år: Tänk att få vakna till ett sådant sound.

Kan du höra det?

Nu vet jag vad jag ska göra!

Ps. Du kommer med i min tredje bok – ja, på sätt och vis. Om du har läst den här bloggen så följer du med mig rakt in i finalen på Coachtrilogin: Kommande natt… Så heter den sista boken som jag skriver på nu.

/Carin Coach 🙂

#blogg100 #kommentera100

Tänk att få vakna…
Tagged on:                                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar