Sommartider hej, hej! Sommartider! – Carin Coach

Dagny Carlsson, the one and only! 105 år, bloggare, Operaälskare och världens bästa, Dagny helt enkelt!

Sommarens, hittills varmaste dag, var vi på liten tur till huvudstaden och förfirade Midsommar. Vi tog med oss en bit av ängen hem till Underbara Dagny och en hembakad äpplekaka. Det supergoda kaffet, som Dagny brygger på sin söta kanna, väntade, starkt, varmt och gott. I lägenheten var det svalt och skönt och blommorna fick bästa platsen, med spann (hink) och allt! Nu har ljuvliga juni snart blommat ut och …

Om tio dagar är det dags! Dagnys fina krans – som alla Sommar-pratare får – låg i diskhon för att hålla sig lite till. Den 10 juli får du ratta in P1 och Sommar, sommar… för då är det Dagnys tur att sommarprata! Såå härligt! Hoppas du har chans att pricka in, eller lyssna i efterhand – Dagny har så mycket klokt, kul och viktigt att berätta.

Dagny och jag har träffats genom vår bloggnärvaro – hon är aktiv varje dag och skriver på kvällarna- när andra gamlingar går och lägger sig, som hon säger. Vill du läsa lite om hur vår kontakt startade så klicka här! Då kommer du till mitt Virtuella Bloggcafé med ett helt gäng av kändisar. Men återvänd hit för…

Ha, ha – med Dagny – i hennes sällskap upphävs tid och rum. Att försöka förstå – på riktigt – att denna ungdom är 105 år – det är stört omöjligt. Jag vill bara sjunga Sommartider – hej, hej! Det är så otroligt mycket positivt med Dagny att jag är på vippen att tjata ihjäl mig.

Snart taxar jag ut från det mesta och försvinner ut i sommaren driven av lust och fägring. När det höstar till sig brukar Dagny och jag gå på Kungliga Operan och jag längtar redan.

Ha en ljuvlig sommar där ute – vi ses, om inte förr, så i andra halvan av augusti. Tjing! 

/Carin Coach

#sommarP1

 

 

Skip to toolbar