Sommarbloggen – Stadsvandring eller? – Carin Coach

Hej i #Sommarbloggen! Nu börjar det “somra till sig” – eller hur? Hur har du det där du är? Här har vi sol, lite regnstänk och tempen har klättrat över 15 grader Celsius, vilket är Yes – om vi jämför med våren 2015, här i Sverige, ja hela Europa, ingen “hit”. Det har inte varit våren vi hoppades på – eller hur. Nu är sommaren här och den lokala frågan är:

Ska du gå på Stadsvandring i Säffle ikväll? Anmäl dig och betala i Turistbyrån. Mer info hittar du här. Klicka här! Har du träffat ELSA? Vem är Elsa egentligen? Klicka här! 

Kära Du, jag ger dig många chanser att klicka för att hitta. Själv skulle jag gärna knalla genom Säffle – Sveriges yngsta stad – men vet du, Jag är bjuden på “Date” ikväll. Vi får se vad som händer… kanske avslöjar jag i morgondagens blogg. Håll utkik!  /Carin Coach 🙂

IMG_6685.JPG
Här ser du Turistbyrån i Säffle, centralt belägen. Knalla dit och spana in nyheterna därinne, evenemangstips mm.Jättetrevligt! Jag har bloggat om det förut – klicka här och få inspiration till en massa kul grejor som är på G i Säffle med omnejd.
Sommarbloggen – Stadsvandring eller?
Tagged on:                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar