Sommarbloggen – sommaren är räddad!  – Carin Coach

Hej i kvällningen! Här skiner solen, hur är det hos dig? Nyss var jag ute i trädgården och njöt. Sommaren har så enormt mycket att bjuda på av ljus, ljud och dofter. Allt det här tolkar vi med vår sinnesapparat – hjärnan. Mina coachingtekniker bottnar i bland annat NLP (neuro lingvistisk programmering) – där hjärnans sätt att fungera är en viktig del.

Det finns så mycket spännande att lära sig om hjärnan – den egna hjärnan. Om du kommer till mig i ett coachmöte så har du chans att upptäcka hur du sorterar in din information – om omvärlden. När du vet det så har du fler val i vardagen. Det kan till exempel vara hur du ska plocka bort, begränsa och rensa i intryck som kommer under dagen. Det är ett litet exempel på vad vi arbetar med. Och egentligen skulle jag berätta lite om hur…

Saker och ting utvecklas, det är apparater, hjälpmedel och finesser som får oss att må bättre. Så vad är det som räddar min sommar tro? Jo – häng i nu – för det tänker jag berätta om i morgon! Då blir det riktigt personligt, så håll i hatten. Det handlar om dofter.

  • Vill du se lite somriga bilder så tipsar jag dig om att klicka på mitt Instagram!
  • Vill du spana in min NWT-blogg, ja då klickar du bara här!
  • Vill du se hur lätt du kan komma igång med att nå dina mål? Då klickar du här.

/Carin Coach 🙂

#blogg100 #lovelife

 

Sommarbloggen – sommaren är räddad! 
Tagged on:                                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar