Sommarbloggen – Säffle Pride nu på lördag 25/7! – Carin Coach

Hej i Sommaren, med viktigtIMG_7881[1] budskap, STOR PREMIÄR och DIGERT PROGRAM! I lördags var jag på Bondemarknad på Stora Torget i Säffle. Jag hade tur att träffa det här gänget och köpte mig en flagga. Nu på lördag 25/7 är det Säffle Pride. Det får du bara inte missa!!! Själv missar jag det TYVÄRR, för vi har en årlig Sommarträff sedan ca 100 år – och det är planerat sedan länge till just den här lördagen. Attans, jag är såå nyfiken på den här PREMIÄREN! När vi stod där i vinden på torget berättade jag om den vackraste regnbågen jag sett i hela mitt liv. Det var i Tegnerskogen i början på sommaren. Jag kom cyklande, kameran satt på armen (inprånglad i en hållare för joggare) och jag hoppades att regnbågen skulle hänga kvar bakom nästa backe…men du vet hur snabbt det ändras. Nästa gång ska jag banne mig stanna och göra som Rock- Åke tvärnita och fotografera! Jag visste ju att PRIDE SÄFFLE var på G och jag ville ha naturens foto med mig in i bloggen!

Passade på att ställa ett gäng frågor till PROMOTORERNA (som är med och arrangerar) och här nedanför har jag samlat svaren i kursiverad text, så du ser vem som skrivit vad. Carin Coach frågar alltså:

Fråga 1 Vad är viktigast med Pride Säffle?
Svar 1. Det viktigaste med Säffle Pride är att få fram budskapet med dagen och inte glömma varför vi gör detta.

Fråga 2: Vilken är festivalens största utmaning?
Svar 2. Det enda som vi inte har någon kontroll över nämligen vädret.

Fråga 3: Vilka förväntningar har ni på lördagen 25/7-15?
Svar 3. Att det kommer glada människor, vi skapar historia och sätter Säffle på kartan.

Fråga 4: Vad vill ni att Säffle ska veta om Pride Säffle?
Svar 4. Att det är en fest för alla, vi gör det för att vi har friheten att kunna göra det. Pride handlar om människors rätt att kunna vara den man är och älskar den man vill.

Fråga 5: Vilket är ert nästa steg?
Svar 5.Vårt nästa steg är självklart Pride-veckan som vi har framför oss.

Fråga 6: Vad händer om 1 år?
Svar 6. Om ett år kommer vi ha delat med oss av våra erfarenheter till fler medlemmar som hjälper oss att fortsätta arrangera Säffle Pride år efter år. Vi vill visa vad mycket man kan åstadkomma när man bestämmer sig för att verkställa sina idéer.

IMG_7897[1]
Spännande affisch – vad säger den dig? När vi ses i vimlet kan vi pratas vid om vad som väcks inom oss.
Klicka på den rosa texten, så kommer du till FB-sidan för PROMOTORERNA i Säffle.

PRIDE

IMG_7899[1]
Vilket fint program – önskar jag kunde klona mig själv denna dag. Du som är hemma hinner både till torget, festligheterna, kyrkan och Harrys – vilken lyllo! 🙂 /Carin Coach 

 

Sommarbloggen – Säffle Pride nu på lördag 25/7!
Tagged on:                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar