Sommarbloggen i final! Kreativa Säffle! – Carin Coach

IMG_9164[1]

Sensommaren pågår och Sommarbloggen springer in i hösten med lekfull känsla av att vara… Visst är det inspirerande med all friidrott som funnits i media på sistone.

På närmare håll – här i Säffle – har jag Sommarbloggat både här och var. “Som vanligt” – är utbudet så stort, så kreativt och med så hög klass att man hinner inte gå på allt.

Kan du läsa artiklarna tro? Slängde lördagstidningen i fuktigt morgongräs just för att ge den där växande känslan, det frodiga och starka! Friskis & ETAGE jobbar ihop, ELSA startar kvittojakt och KULTURNATTEN 4 september med program som får mig att gå i brygga! Skynda dig ner till Tursistbyrån och få ditt program och MEDIS program – så du hinner gå på så mycket som du vill, kan och hinner! Hörde att Sommarbesöken varit många i Säffle, med fullbokade nätter – och jag vet att Saga Salongen och Comfort Hotel Royal har fullt med läckerheter i “bakfickan” nu när almanackan går mot mysiga hösttider.

Vem ska man tacka för allt det här? När jag frågar de som jobbar på Näringslivsenheten i Säffle så är svaret: Tacka Säffleborna! Och det svaret är klockrent! Det gör att jag fortsättar att blogga, göra nedslag om i det som händer och sker här i nejden. Det är så mycket “Cliff hanger” i det svaret… och i ett kommande inlägg kanske jag utvecklar vad jag menar. Det är mycket som trängs om utrymmet här. Nu ska jag iväg på Modevisning och gå modell – så håll utkik i bloggen, för det här är bara början på en ny höst!

IMG_9114[1]

/Carin Coach 🙂

 

Skip to toolbar