#Sommarbloggen – grönt & skönt – Carin Coach

Välkommen lilla humla! Ser du hur den försvann in i äppleblomman… jag kan inte se mig mätt på dessa skönheter! Förra åter bloggade jag om det och på Facebook dök kommentarerna upp: Ja haaa, är det hos dig de är: Humlorna!?! Skrämmande nog så var det ont om humlor i södra Sverige – på riktigt!IMG_6580.JPG

Någonstans, i någon medie- kanal har jag sett om en man som skrivit en bok om humlor och gjort formidabel succée. Har du sett det? Det är kanske något att önska sig eller spana efter på Bokmässan i Göteborg? Vet du, jag sitter här och tänker högt en stund och ville egentligen passa på och berätta för dig vad som är på gång i Säffle, där det är så grönt & skönt!

“Här flyter jazzen och konsten ihop”, så är rubriken på artikeln i tidningen, Turist i Värmland. I programtablån står det så här: 13/6, Jazz & Art By River Konst och jazz längs Byälven. Silvénska parken, centrala Säffle. Önskar jag kunde dela mig och vara på flera ställen samtidigt eller surra runt som en liten sommarhumla och få uppleva allt som Säffle med omnejd har att erbjuda. Ligg steget före och se vilket inspirerande sommarprogram som finns.

Det enklaste sättet är att du går hit! Ännu enklare är kanske att klicka på länken här!IMG_6685.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitt tips är att du går till Turistbyrån, eller åker, in i centrala Säffle. Inne på Turistbyrån finns två topmoderna nyheter och så får man lite muntliga tips, det där lilla extra och superttrevligt bemötande.

/Carin Coach 🙂

#blogg 100 #lovelife

#Sommarbloggen – grönt & skönt
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar