Slappt och slött? Fokus Fem! – Carin Coach

Ibland kan jag få för mig att rubriken: Bara vara i Flow, kan klinga slappt och slött i någons öra.

Det är verkligen inte meningen. Rubriken syftar på det energibesparande sättet att elegant manövrera sig fram i mötet av medgång och motgång samtidigt som du håller järnkoll på din egen energi.

Alltså hur det känns inuti – hur det svänger och rör sig under en dag. Vilka tankar som strömmar genom kropp, huvud och känslosystem.

Vad säger du till dig själv? Hur låter din inre röst? Hur låter din yttre röst?

Vad säger du till andra? Att öva på det här gör att ditt liv kan bli hur lyckat som helst både privat, på jobbet, i din business. Vissa personer har det här nästan gratis – eller? Om jag fick berätta lite mer för dig om NLP, vårt sätt att ta emot och behandla information så skulle du snabbt upptäcka – WOW! Här finns mycket nytt och smart att lära!

Vet du! Idag, kl 16:57 är det Vårdagjämning! Jag lärde mig och läste i NWT igår. Klicka och kolla mer! Och vet du – min App, Fokus Fem är snart färdig för nedladdning.
Här kan du läsa mer om hur du ska göra för att få ut MAXIMALT av fem minuters fokuserad koncentration. Hur du coachar dig själv och softar på samma gång! Hur låter det på en skala?

/Carin Coach 🙂

#Blogg100 #kommentera100

Skip to toolbar