Säffle Bokmässa i Centrum! – Carin Coach

Hej ute i blygrå lördag! Igår var prinsparet här och förgyllde staden och de upplevde värmen. Spana in min blogg och tv-klippen där prinsparet talar från trappan på Stadshuset, där de kände värmen. Och vad kan vara mysigare än att krypa in i värmen och inspirationen på en lokal bokmässa? Det ska jag göra idag.

Hoppas vi ses! Du kanske vill höra mer om mina böcker, min verksamhet – hur eleverna och mentorerna som fick pris för sina individuella och gemensamma insatser – hur bar de sig åt?!

Jag står i en monter hela dagen kl 10 – 16 och du som är nyfiken på Kropp och Knopp – du kan passa på och direktanmäla dig till mig. Vi, Victoria Warg och jag, kör passen i både Säffle och Åmål på Etage 5. När du klickar på länken lägg märke till att det finns mer information “under” – klicka på den lilla pilen så får du detaljerad info om tider och upplägg i både Säffle och Åmål.

Om jag ska ge dig ett tips för hur du ska prioritera din tid i höst: Ta chansen att möta Victorias mjuka yoga. Mitt bidrag är att du kan ta med dig upplevelsen hem och med övning hitta din yoga “utanför yogamattan”. Balans, lugn och ro. Mina självinstruerande böcker hjälper dig på traven för hur du kopplar ihop din kropp, tanke & känsla. Jag berättar mer när vi ses – Välkommen!

12439517_998935716819133_3756323010140062530_n

/Carin Coach

Säffle Bokmässa i Centrum!
Tagged on:                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar