Business Coaching Tjänster

För företagsägare & entreprenörer, börja din coachingresa genom att boka ett möte
Boka ditt kostnadsfria uppstartssamtal

PysselQvinnan gör succé igen!

Om du inte har hört talas om PysselQvinnan så är det hög tid att jag berättar lite. Susanne Johansson är kvinnan i det fantastiska företaget PysselQvinnan, där hon ger människor (3 – 100 år) möjlighet att kontakta sin kreativitet på ett unikt sätt hon plockar fram din kreativa sida och …

PysselQvinnan sätter ihop små kit av pyssel bestående av återvunnet material i ett miljösmart och hållbart tänk. Till exempel samlar jag in champagnekorkar och skickar… vad kan man skapa av dem!?

Gissa om det var läge att bjuda in henne till min podd – “Viktigt på Riktigt” – där vi hösten 2021 talar om Hållbarhet. Hon berättar mer i podden om de djupare tankarna om varför hon driver sin verksamhet och hur det hela startade. Vem trodde på henne – att hon skulle lyckas med sin företagsidé?

Här nedan ser du ett berömt filmklipp från ett av våra populära “Hjärnsläpp med Carin & Susanne”. Det är online-pyssel för vuxna, där vi ses via Zoom och skapar utifrån det material och den beskrivning som vi fått på posten av PysselQvinnan.

Susanne skickar ut i god tid – så snabba dig att haka på och boka in dig – för då hinner du läsa på lite innan, hur du ska göra. Du får bättre upplevelse och kan lyssna på de andra när vi helt soft och naturligt nätverkar under tiden som vi pysslar fram det som är ämnet, för dagen – Ja, kvällskvisten är det vi ses på och…

Här ovanför får du en glimt av hur det kan vara när vi pysslar. Just den här gången skulle vi skapa en leopard – vilket var lättare sagt än gjort! Min eminente Co-host Martin Lindeskog gör sina berömda moves med en tänkt Cape och vi får ju alla skrattanfall, där vi sitter och pysslar med våra leoparder. 

Innan jag avrundar blogginlägget – så du hinner lyssna på Susannes berättelser i min podd- Viktigt på Riktigt – så har jag tre saker att säga.

Vet du om att:

1) Ni kan hyra in PysselQvinnan till Köpcenter? Driver du en verksamhet där det är lämpligt med en aktivitet för de som vill vänta på ett annat sätt än att sitta och pilla med telefonen så finns PysselQvinnans fantastiska verksamhet. Hon skräddarsyr era kit, så det passar in i aktuell verksamhet. På Köpcentrum har det följt årstiderna och “de vuxna får vackert resa sig och lämna plats åt barnen”, säger PysselQvinnan med lugn röst. 

Aktiviteten har varit så poppis att 50 60 pers har köat utanför, när t ex PysselQvinnan kom till köpcentret Krämaren i Örebro under höstlovet 2021.

2) Susanne och jag planerar att erbjuda företag, verksamehter som vill hitta en kul aktivitet som skapar team-känsla och ger A-ha – upplevelser och i samband med det kommer tredje och sista saken – Vad gör vi egentligen?

3) Min medverkan, som professionell Master Certified Coach gör att vi rör oss till en effektiv kommunikation, där vi samskapar och där jag sätter enkla ord på t ex “subliminal perception” och hur vi kan röra oss i djupare begrepp, nivåer och upplevelser genom att göra, lyssna och vara med. Låta händerna röra sig, göra medan vi lyssnar och samtalar.  Vi kan i lugn och ro bara få uppleva.

Ibland behöver vi (Susanne och jag) förklara värdet med vårt samarbete och plocka fram de svåra orden. Då går ofta Eventet från känslan av flirtkulor och dagis – till nyfikenhet och förundran… Med ett stilla wow!  

Här har du chans att lyssna mer på vad PysselQvinnan berättar. Som vanligt kommer Martin med kluriga inlägg. Så fort jag hinner och när podden är publicerad (tis 23 nov -21) så lägger jag in länken här. Håll utkik – börja följa podden – Viktigt på Riktigt, så slipper du missa nya poddavsnitt.

Ha nu en strålande dag! 

Gå ut och gör världen lite vackrare, lite bättre , lite roligare – För DU är ju där!!!

/Carin Coach … lite till kolla om Clubhouse längst ner här i bloggtexten också! 

Anmäl dig till mitt Nyhetsbrev! 

Följ mig på LinkedIn! 

Följ mig på Instagram! 

På så vis slipper du missa fina erbjudande om professionell coaching – i olika former – som jag presenterar hösten 2021.

Fritt fram att svepa inom på Clubhouse på fredagsmorgnarna. Där håller Martin i trådarna. Jag dyker upp om jag hinner och kan. OBS! Det finns en länk till Clubhouse i Shownotes – alltså i den programbeskrivning som följer med respektiver poddavsnitt. Scrolla och kolla! Jättekul om just du dyker upp! Jag försöker alltid att åtminstone “titta förbi” – Martin är där och flera härliga personer som hittat till den här mysiga fredagsstunden. 

I Clubhouse kan du – som kanske aldrig testat Clubhouse – också ställa frågor om poddavsnitt som varit, som du vill ska komma, det du vill höra mer om… osv. Fritt och kul! Vi har en massa coola grejor på gång! Välkommen!

/Carin Coach 

 

Kontakt

Carin Coach mobil

+ 46 (0)70 399 15 73

Email

carincoach@gmail.com 

Postadress 

Törnrosvägen 21 b
661 43 Säffle
SWEDEN

Besöksadress till bokat Coachmöte:

Karolinen Konferens
Våxnäsgatan 10 
Karlstad, Sweden