Elitidrott & coaching | Carin Coach
Select Page

Elitidrott & coaching

Elit-idrottare! Välkomna till mig! Du är som en dröm för mig! Vet du varför? Du vet vad du vill. Du vet vad som krävs och du är villig att jobba hårt för att nå ditt mål! Vi möts på en sagolik arena, för jag är likadan. Om du vill ha en coach som verkligen kan hjälpa dig att locka fram det allra bästa hos dig, som du lär dig använda – då har du hittat rätt! Välkommen!

Oavsett vilka mål du har just nu så kommer du att få hjälp att driva din framgång.

 1. Du kommer att hitta din peak, ditt mod, din rädsla, vad som hindrar dig, vad som stärker dig, vad som får dig att tveka.
 2. Du har en trygg coach vid din sida som kan stå ut – när det är marigt för dig, hjälpa dig att hitta din bästa rytm att balansera din utveckling.
 3. Du kommer att ha nytta av det du lär dig i idrottens hjärta, utanför planen, i ditt privata liv och i din framtid.

Vi jobbar med ditt personliga inre ledarskap, din mentala styrka, dina föreställningar, minnen, från framtid, dåtid och nutid – hur allt hänger ihop för dig. Och det är du som äger, lär dig och omsätter i verkligheten.

Min bästa gren är att lyssna och stötta, peppa dig på vägen. Ett pepp som är skräddarsytt för dig och det du går igång på – den feedback du mår bra av.

Du kan vara helt trygg med mig. Jag är som ett vandrande kassaskåp. Ingenting läcker ut från mig. 

Så, vill du medvetet både må gott och ta i när du:

 1. Arbetar mot dina mål och utmanar dig själv, där utmaningarna sitter för dig.
 2. Vet hur du ska nå målen och må bra under tiden.
 3. Utvecklas och leva mitt i ditt eget elitidrottsliv, vara den du vill, medan du lever det …
  – veta att du har en parallell och säker plan för en annan tillvaro, när den dagen kommer.

Gör som andra! #callcarincoach

Starten

 • Det brukar starta i en känsla du kanske har sett eller hört om mig.
 • Det startar alltid med någon form av kontakt. Mejl, telefon eller en fika. Kanske har du läst min spalt i NWT: Fråga Coachen – eller sett mig i sociala medier, hört mig på radio.
 • Det är fritt att kontakta mig – alltså ingenting kostar förrän vi har lagt upp en coachöverenskommelse. Mitt vanligaste upplägg är ett samarbete över ca 6 månader.
 • Samarbete online, via Skype, Viber, Facetime, vanlig telefon, mejl, sms – det finns olika varianter som vi anpassar och kombinerar. Det fungerar utmärkt!
 • Tre olika paket: Basic (enstaka gånger), Medium (halvår ca 1 möte/mån), Advanced (12 månader med 1 möte/mån minst).

Ditt inre ledarskap är coaching skräddarsydd för dig, din unika personlighet, din idrott och ditt liv. Det är en investering som ger dig livslångt värde. Upplägget sträcker sig i första hand över ett halvår ca 1 möte/mån, 1,5 -2 tim/coachmöte. Det är vanligt att fylla på med en eller ett par omgångar till, för att orka hålla i det nya som du lär dig. Det finns en “gammal” film, som beskriver lite hur arbetet går till. Vi kan alltså jobba IRL eller via telefon eller skype.

När mina coachkunder väljer flera halvårsupplägg, efter varandra, så justerar vi med nya målbilder. Varje upplägg är individuellt och personligt för dig. Det är du som är i fokus och som väljer hur du vill göra. Mitt mål är att göra “det bästa för dig” – det jag tror, ser, hör, känner – ska hjälpa dig snabbast och bäst mot ditt mål. Lägg märke till, det handlar inte om “rätt eller fel” – det handlar om att “möblera om lite”, upptäcka nytt och hitta den lättaste, smartaste, behagligaste vägen mot ditt mål.

Så här fungerar samarbetet:

 1. Vi bokar personliga möten via Skype/Facetime/telefon eller ses vi i lämplig möteslokal.
 2. filmen ser du lite av det material som jag använder mig av, den röda tråden och strukturen över din utveckling. Bokade möten “gäller”, precis som hos doktorn. Det är respekten för vår respektive tid och planering.
 3. Före första Intromötet har vi talat igenom allt praktiskt kring ekonomi, etiska regler, tystnadsplikt, coachkontrakt och de frågor som du vill ha svar på. Vi gör klart ansvarsfördelningen som följer ICF´s 11 kärnkompetenser och kommer överens om hur starten ska läggas upp.
 4. Arbetet startar med Introsamtalet, vi har sedan successiv utvärdering och slutlig utvärdering. Om samarbetet av någon anledning inte skulle komma igång, så hittar vi en lösning på det. Du kan känna dig helt trygg i affärsupplägget. Vårt samarbete bygger på trygghet, tillit & tysthetslöfte.

För att din Mentala Elitidrotts-coaching ska komma igång gör så här:

 1. Mejla vad du funderar på. Du får svar så snabbt jag kan, max 10 dagar.
 2. Du kan också prova att ringa mig – jag försöker återkoppla så snart jag kan, om inte så går telefonsvararen på. Säg ditt namn och nummer och jag hör av mig till dig. #callcarincoach
 3. At Your Service! +46 (0)70 399 15 73 eller carincoach@gmail.com

Välkommen! Hör av Dig, jag lyssnar på dig och hör om det är läge för mig att få äran att hjälpa Dig på vägen mot dina mål! /Carin 🙂

 

Skip to toolbar