På riktigt! – Carin Coach
På väg in i Sommarhagen!

På väg in i Sommarhagen!

Hyllningstal!

Ur min mun, där jag står svettig och osande och stretchar hemma i trädgården efter joggtur med Karlstad Lunchjoggers strömmar det ord…

Tänk vad underbara de är! 🙂 De har liksom skapat en egen coaching-gren IRL – In real life – Coaching i vardagen och på riktigt! Det kommer med i nästa Coachbok, som jag skriver på nu – Pluspolen. Oj, oj – jag vill ha med alla reflektionerna, upplevelserna och skriva bums, nu!

Det är tack vare Hotelldirektör, Fredrik Thorsvret på http://www.elite.se/sv/hotell/karlstad/stadshotellet och Anders Thoren på http://thorenstenberg.se/ och hela gänget som “peppar så generöst”. Jag får vara med fastän jag är alldeles för dålig, helt kass i början! Du skulle sett! Jag joggar motsols i min takt och sakta kommer resultaten och …

Fredriks två ordJag springer! gör att jag är igång! Inför att jag skulle speed- coacha på puben i samband med Svenska Rallyt så berättade Fredrik om Karlstad Lunchjoggers. Häng på! sa han. Svarade jag Ja? Nä-e -… och så gick jag och skaffade ordentlig utrustning på www.stadium.se. Det var vinter och kallt.

Anders Thoréns bilder på Facebook hur de kutar i ur och skur, Onsdagar kl 12 vid Solastatyn. Oj så inpsirerande! Mitt nej blev till Ja! som ledde rakt in i Sommarhagen!

Glad Midsommar! 🙂

Skip to toolbar