Operativ Onsdag och Omtanke… – Carin Coach
På väg till Malmö – fullroppat tåg, tittar ut och tänker…

Hej därute! Hur ser din onsdag ut? Visst känns det lite annorlunda att vi redan är mitt i veckan – den har ju nyss börjat (efter påskledigheten).

Som du kanske har märkt har jag en förkärlek för allitterationer. Alltså blev det Motiverande Måndag, Operativ Onsdag och Film Fredag. Om du har lust så får du lite smått och gott om professionell coaching här i bloggen våren 2018.

För ett tag sedan berättade jag  just att jag upptäckt att jag lever i helt rätt tid: Jag älskar nämligen att dela och ge, har alltid gjort – och det är ju tidens melodi: Så håll utkik för under våren kommer jag alltså att dela med mig av coachingens underbara verktyg och sätt att tänka.

Onsdagarna kommer att handla om action. Vad du gör av det du har på gång. Det blir som en minicoaching – inser jag i skrivande stund. Jag kommer att ställa lite öppna frågor – så passa på… Tänk ut ditt coachämne.

Måndag handlar det om motivation – med länk till radio-prat med Micke på KN radio.

Operativ Onsdag … – vad gör du – hur går det för dig?

Film Fredag – korta filmer på ett par minuter där jag berättar om min coaching, som certifierad ICF PCC coach.

Kolla in tankarna på mitt Instagram, vad illustrerar blommorna?

Jag har ett gäng redan inspelade filmer och när de tar slut... då hoppas jag kunna ge dig filmer om det du vill höra mer om. Aktuella ämnen alltså, som du är extra nyfiken på. Jag ska försöka att få te´t.

Börja redan nu, snälla – hjälp till och ös på med sån´t som är intressant att veta mer om. Mejla mig på carincoach@gmail.com

Att det blev just rubriken Operativ Onsdag – det är inte för att jag ska operera, he he, troligen inte du heller. När jag Googlade på ordet så kommer följande ramsa av synonymer:

  1. verkandeaktiveffektivhandlingsdugligverksami arbeteverkställandeexekutiv; operations-… och vet du…
  2. Vad jag inte visste, när vårens lilla bloggkoncept successivt vuxit fram i min skalle, var – att just Onsdagarna kommer att få en extra dimension. De kommer att heta: Operativ Onsdag och Omtanke… och de kommer att bottna i arbete som jag gjort.

I skrivande stund inser jag att det räcker inte med ett blogginlägg idag, denna första onsdag med Operativ Onsdag och Omtanke, så håll utkik. Det kommer mer ikväll: Då blir det lite tyngre stuff! Ska iväg nu! Ha en fin dag!

/Carin Coach 

Operativ Onsdag och Omtanke…
Tagged on:                                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar