Om Carin Coach – yrke med fokus på kundens resultat – Carin Coach

Om Carin Coach – yrke med fokus på kundens resultat

Carin_ord_webbI mötet med mig som professionell coach, utbildare och föreläsare ryms innehållet i 45 års erfarenhet inom utbildning och personlig utveckling.  Som ICF PCC-coach präglas mitt arbete av de 11 kärnkompetenser som tagits fram av branschorganisationen ICF (International Coach Federation). Jag är sedan ett par år medlem i ICF Sverige och sitter med i Redaktionsrådet.

ICF Sweden har fem personer i redaktionsrådet. Vi publicerar minst 1 artikel/månad, som handlar om professionell coaching. Följ oss gärna på My Newsdesk. Det är smidigt. Du får ett mejl rakt i din inkorg och slipper leta efter aktuell information inom fältet utveckling för näringsliv, företag och generellt i samhället, för människorna som är verksamma där.

Du kan enkelt leta dig framåt och bakåt i artikelbanken och läsa mer om det som intresserar dig. Många efterlyser forskning om coaching och det är vår ambition att skriva fler artiklar om det.

Här kan du läsa mer om ICF Swedens kvalitetsstämpel det som jag brukar säga är vår bransch´s “ISO-stämpel”, alltså en kvalitetsgaranti.

Jag har utbildat mig på olika ställen och fördjupat mig inom t ex: DUO -coaching, PAR-coaching, Transformational presence coaching, Diplomerad Coach Supervisor, specialpedagog, Integrativ coach, processhandledare, motiverande intervjuteknik (MI), Lösningsfokuserad förhållningssätt. Min yrkesbana startade i pedagogik där jag utbildade mig till, först lågstadielärare, sedan svensklärare (gy) och SFI-lärare. Jag har Lärarlegitimation och för länge sedan utbildade jag mig till simlärare. Jag minns fortfarande eleverna! 😀

2014, fullföljde jag Coachtrilogin. Vetenskaplig förankring i Systemteorin (holistiskt perspektiv) och tillsammans med NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) bildas grundstenarna i de tre interaktiva metodböckerna. Böckerna är kursböcker och finns i tre nivåer till mitt behovsbaserade utbildningskoncept i coachande förhållningssätt: GRÖNT KORT.

Följ mig gärna i mina närvaro i de Sociala Medierna. Självklart blir jag så där “Carin-glad” om du interagerar – TACK för din närvaro. 

  1. Linked in – Här träffas vi för samarbete, utveckling och affärer.
  2. Virtuellt Bloggcafé – Kändisar bjuds in på fika och får fem snabba frågor.
  3. Carin Coach blogg
  4. NWT- bloggen Näringslivsblogg på Arbete & Ekonomi : Emc2, ENERGI: Kropp & själ i arbete & vila.
  5. Carin Coach AB på Facebook – här kommer det kampanjer och nyheter om föreläsningar, workshops mm!
  6. Instagram – här kan du finna inspiration och få livsenergi genom mina bilder och tankar.
  7. Pinterest – Mitt konto är nästan oanvänt, ska bli kul att bygga upp och utforska det.

Axplock ur mitt CV 
Mentor åt två olika företag i ALMI´s Mentorprogram 2014-2015
Ambassadör för kvinnors företagande, Tillväxtverket har avslutat projektet.
Småföretagarnas favorit i Karlstad 2013

Kontakta Carin Coach
Det var någon som sa, så roligt om mig:

“Du är som ett hus, en husannons – Det räcker inte med att läsa, det måste ses – alltså man måste få chansen att träffa dig, komma på visning!”

 

 

Skip to toolbar