#movember – Må bra i november… – Carin Coach

Hej! Vill du må bra i november? Då ska du börja följa min blogg och dela den till så många du bara kan. Låt oss bidra till #movember 2015

  • I söndags fick jag en idé
  • Det kommer många när jag är ute och springer.
  • Med din hjälp kan vi vända ut och in på föreställningen om att November är en parantes i tillvaron.

Hänger du på? Det kan du göra genom att följa min blogg här. Klicka på Bloglovinknappen så får du automatisk update. Kom igen nu! Låt oss gå loss i #movember. På olika sätt kommer jag att tipsa och peppa dig varje dag! Ta chansen!

  • Gå in och dela mina blogginlägg – aktivt
  • Gilla min Facebooksida – Tack!
  • Håll utkik vad som händer i bloggen och hos dig själv! 🙂

Min idé, där ute i skogen i söndags, fick mer näring från en tidningsartikel i måndags. Här kan du läsa vad jag skrev på min Facebooksida och gissa … Det kommer mera!

“Movember en internationell kampanj som grundades i Australien 2003 för att uppmärksamma mäns hälsa, särskilt prostatacancer. ” skriver Anja Haglund i ett TT- meddelande publicerat i dagens NWT 2005-11-02. Ja, kära du jag ser att det här blir ännu en början på en blogg för jag har något att berätta om bilden här… Du ska få svar på varför det är en blå och en rosa plympenna -Twitter- ikonen. Kolla bloggen i morgon – hinner nog inte få in den idag. Redan bloggat och… Vi hörs! /CC

IMG_0026[1]

Jo förra året, långt innan jag visste om #movember-kampanjen, skaffade jag en blå plympenna för männens skull. Jag gillar män, har alltid gjort och arbetar gärna tillsammans med män.

Vi var på väg att skapa ett gig som skulle stödja prostatacancer, men något kom emellan – vi hann inte. Jag hann köpa pennan och nu står de där sida vid sida i Studion.

Den rosa färgen förknippas med det feminina och Rosa bandet är ett exempel. Kanske har du sett/köpt Rosa Kokboken – jättebra!

/Carin Coach  🙂

#movember – Må bra i november…
Tagged on:                                                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar