Filmer i media | Carin Coach
Select Page

Filmer i media

Den snygga killen från TV4 höll i filmkameran och Jimmy intervjuade – det var spännande. Vi var på ett Pop Up Event i Kungsträdgården i Stockholm. Jättekul! Klicka på länken här och se vad jag svarar i min PLUSKLÄNNING – dagen till ära! Massor av positiv energi!

Ännu en chans att klicka på hela länken här nedan:
https://www.youtube.com/watch?v=xP0wxAoQJOM&authuser=0 

Företagssalongen i Karlstad 25 januari 2017, på scenen med Sven Peterson med 30 års yrkeserfarenhet från Stålbranschen. Vi blev intervjuade efteråt av GLIMT.tv. om vilken affärsnytta coachingen gett. Vår rubrik kommer sist i inslaget. Lägg märke till Svens varuprov och känslan när “Vikingastålet möter hjärtat”, så hette vår föreläsning. Problem med att ladda upp filmen – återkommer.

Världspremiär för ICF Coachee Awards 16 oktober 2017 i Göteborg Ilandaskolan, mentorer och elever vann fint pris!  img_28371Mentorerna, Ilandaskolan, Karlstad, tar emot blommor och pris för sitt fina arbete. Priset delades ut vid ICF´s Coachevenement i Göteborg 7/10-16.

Klicka på länken nedan och du får en glimt av elevernas start på det arbete som gav dem och mentorerna plats på prispallen flera år senare. Filmen visar inledningen på vår del av samarbetet i Entreprenör 3.0 och är filmat och fångat av Rickard Ahlström vid dåvarande Kanal 12. Här är länken i sin fulla längd: Bara att klicka!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6gFipFlfyh4  www.kanal12.se

Fler filmer som berättar om verksamheten…
Det finns flera små filmer som illustrerar Carin Coach´s olika tjänster. På startsidan hittar du mitt Youtube- konto i raden av Sociala Media. Klicka dig fram! Filmerna är från tidig januari 2013 i mitt kontorsrum i Sockerslottet.

Det finns 12 små videobloggar, filmer som inspirationsmaterial till coachboken JA-lagen. Även de filmerna hittar du på You Tube- kontot. Du kan också titta på filmer som ligger på min Facebooksida, Carin Coach AB.

Kul om du gillar mina små filmer och vill dela dem vidare i sociala medier.

Sidan uppdaterad 2018-05-19

Skip to toolbar