Gapet mellan nu och framåt, Ronja och tiden!
Individ
Carin Bladh

Vad händer i GAPET mellan NU och FRAMTIDEN? TABULA RASA!

Det spirar av vår, lusten för “Vår – skri” som Ronja Rövardotter i skogen. Utforska modet – ta sats och hoppa från nu och in i framtiden…Vi cirklar kring det här i poddavsnittet: TIPS! Läs med pennan i hand. Se vilka punkter du hittar – hur du kan dra linjer mellan dem – i gapen emellan! Vad hittar du där!?

Läs mer »
Viktigt på riktigt
Individ
Carin Bladh

Carin Coach placeras i röda glödheta stolen – help vad händer!?

På inrådan av er lyssnare så är det dags att ge Carin Coach lite toast. i en kvart.
Martin Poddare ställer 10 frågor till henne och drar på grillen!

Den kritiskt granskande frågan ställd med ”lyssnar-öron”: Blev vi bara självupptaget svamlande, eller hittade du saker av värde i avsnittet?

Efter drygt 9 min har vi kommit till fråga 3 och gapflabbar! 😊 Hur kul är det? Gahh!
#callcarincoach

Läs mer »
Röda tråden, Carin Coach & Martin Poddare
Individ
Carin Bladh

Rastplatsen – Hjälp oss ratta in framtiden!

Vad tycker du? Hur ska vi rulla ut den röda tråden – vidare? Vi står på en rastplats, eller är det ett vägskäl!? In och lyssna på poddavsnittet i Säsong 10! Samtliga länkar finns klickbara i bloggposten! #callcarincoach

Läs mer »
Digital coaching ONLINE
Individ
Carin Bladh

Är du en robot Carin Coach?

“Fel, fel, fel” något i den stilen inledas poddavsnittet med en ton som skorrar lite falskt eller!? Du som följer mig vet…Vi behöver HJÄLP från er lyssnare! Vart är vi på väg i dessa AI -tider, Robotar, självkörande bilar och… 

Gahh! Är vi snart överflödiga hela bunten!?  Med jämna mellanrum släpper vi poddavsnitt, i “Viktigt på Riktigt, by Carin Coach”, som sedan säsong 8 handlar om coaching. Vad det är, vad det inte är, hur det går till och nu på sistone – i säsong 10: Hur jag själv arbetar. Chat GPT & Coaching= What? I miniserien, Säsong 10 ringar vi in möjligheter och visar hur coaching är effektivt verktyg för att till exempel “vinna tid”. Det låter som en fantasi – och det enda sättet att uppleva det är – att testa! Har Carin Coach blivit Robot och AI!? In och lyssna! #callcarincoach

Läs mer »
Carin Coach & Martin Poddare
Individ
Carin Bladh

Chat GPT & Coaching = What!?

Chat GPT & Coaching= What? I miniserien på tre avsnitt, Säsong 10 i min podcast “Viktigt på Riktigt, by Carin Coach” ringar vi in möjligheter och visar på hur coaching kan vara ett effektivt verktyg att till exempel “vinna tid”. Det låter som en fantasi – och det enda sättet att uppleva det är – att testa! Har Carin Coach blivit AI!? In och lyssna! #callcarincoach

Läs mer »
Carin Coach & Martin Poddare poddar online!
Individ
Carin Bladh

SPEEDCOACHING 2.0

SPEEDCOACHING 2.0 – Vad har hon nu hittat på!? In och lyssna på podden – en kvart som kan göra skillnad för dig – på riktigt! 😉

Läs mer »
Magnus Österman, Carin Coach och Martin Lindeskog
Individ
Carin Bladh

Kronan på verket högst uppe vid Avenyn i Göteborg!

Kändes som jag var släkt med en bergsget när jag med mobilen i högsta hugg tråcklade mig upp till Ekmansgatan 5 i Visentus vackra lokaler uppe vid Götaplatsen i Göteborg. Vi höll lunchföreläsning, spelade in podcast och vet du vad…!?

Läs mer »
Magnus Österman, Martin Lindeskog & Carin Coach, Carin Bladh
Individ
Carin Bladh

Take action – för ResilienceX!

Vi sitter i kapsel 3 ,i vår trestegsraket i min poddcast, ”Viktigt på Riktigt by Carin Coach”. Här finns det GULDKORN gömt i podden för dig som verkligen tar chansen att lyssnar OCH bokar in dig på lunchen 31/1–24 kl 11:30 – 13:00, Ekmansgatan 5 i Visentus vackra lokaler uppe vid Götaplatsen i Göteborg. Fri lunch, fri entré – för bra för att vara sant! Det är på riktigt!
Vi berättar vidare om vårt program, ReslienceX, som bygger på vetenskap och många år av gedigen och erfarenhetsbaserad forskning.

Läs mer »
Individ
Carin Bladh

Personlig resiliens, i Ditt sammanhang, hur ser det ut?

Vi sitter i kapsel 2 ,i vår trestegsraket i min poddcast, ”Viktigt på Riktigt by Carin Coach” och du kan vara lugn. Vi håller tummarna för Marcus Wandt, som sticker i väg i en kapsel ut i rymden, på riktigt. Vi är kvar på jorden och vänder och vrider på begreppet som dyker upp allt oftare: Resiliens. Vad betyder det för dig som ledare?

Läs mer »
Magnus Österman, Martin Lindeskog & Carin Coach, Carin Bladh
Individ
Carin Bladh

Resiliens – vad är det egentligen?

Resiliens anses vara en av vår tids viktigaste förmågor. I min podcast ”Viktigt på Riktigt, by Carin Coach” ska vi i tre avsnitt frilägga begreppet och se vad vi hittar.

Är du van att lyssna på podd? Ta chansen, klicka på länken som ligger i bloggen. Om inte så kan du ”stega dig” igenom storyliknande texten nedan.

Är du riktigt intresserad av ämnet och dessutom av kommunikation: Vilken blir skillnaden för dig mellan att lyssna på innehållet i en podd, att läsa texten och att som här få både – och serverat på guldfat! 😉

Läs mer »
Digital coaching ONLINE
Individ
Carin Bladh

Hur gör du för att låsa upp din skattkista?

För dig som VD, ledare – Hur lyckas du beskriva den skatt du har att erbjuda?

Nya begrepp, nya sätt och när orden inte räcker till, i vår moderna tid, står vi inför utmaningen att kommunicera effektivt. Hur berättar vi om något så nytt och modernt att det saknas ord? Det är något vi alla ställs inför.

Sokrates, sägs lite skämtsamt ha varit ”Den förste coachen” och han sa: ”Känn dig själv!” för ca 2000 år sedan. Poddavsnittet, som hänger ihop med den här texten, exemplifierar min ambition att ge ett övergripande och generellt exempel på vad du som VD, som ägare, ledare, elitidrottare, kan hitta i coachmötet med mig. Är du nyfiken på området – lyssna från början på säsong 8.

Läs mer »
Den första processen - att välja en professionell coach
Individ
Carin Bladh

Provsmak och resultat av professionell coaching

Provsmak och resultat av professionell coaching

I poddavsnitt nr 7 i säsong 8, i min podcast “Viktigt på Riktigt, by Carin Coach” diskuterar jag, ”Carin Coach” och ”Martin Poddare” olika aspekter av coaching och några av mina erbjudanden. Korta smakprov på coaching, särskilt mina 15-minuters “speedcoaching”, jämförs med längre coachprogram och här betonar jag vikten av att vilja och ta ansvar för den egna utvecklingen.

Läs mer »
Skönhet, känsla, balans
Individ
Carin Bladh

Coachmötet, vägen dit, hur går det till? Nyårsavslöjande!

Varför ska jag lyssna på avsnitt 6?

I avsnitt 6, som är på en dryg kvart, får du svar på: Hur ser första kontakten ut. När börjar det kosta. Hur vet jag vad jag behöver. Vad händer om det inte passar mm. Det blir personlig speglingar och t o m ett privat avslöjande strax före NYÅRET 2023-2024. Oj, oj – här passerades en ovanlig gräns!

Läs mer »
Vart är du på väg? Har du satt ditt mål?
Individ
Carin Bladh

Lika barn leka bäst! IDROTT…coaching …OCH …

Varför ska jag lyssna på avsnitt 5?

I avsnitt 5, som är på en dryg kvart, hinner jag kommentera citaten lite. Du får en miniversion om spontana inslaget med “den darrande VD:n” i hockeybåset. Du får en munsbit av min ambition att punktera den förvirrande och ganska allmäna TV-bilden av coaching. En bild, en föreställning (som den hos den darrande VD:n) om vad coaching är, som nästan fått mig att ge upp – att försöka berätta vad professionell coaching är. 

Så här ser du syftet igen med varför den här miniserien växer fram och hur jag fortsätter att från olika vinklar och på olika sätt berätta vad professionell coaching är och vilken nytta den gör.

Läs mer »
TID är allt vi har.
Individ
Carin Bladh

Vinna TID, VÄRDE och RESULTAT!

Kopplingen mellan så kallade mjuka värden och hårda saknar än så länge enkla tabeller för att vi snabbt ska förstå värdeökningen och vinsten. Vi kan läsa om skräckscenarion om ökade sjukskrivningar och kaos i mående hos både ledare och personal. Hur sätter vi procenttal på värdeökningen av professionell coaching?

Läs mer »
Carin Coach och Martin Poddare spelar in.
Individ
Carin Bladh

V 50 Vad coaching INTE är

Texten handlar om vad coaching inte är. En grov översikt som bas för dialog. Genomgående syfte med denna miniserie av texter och poddavsnitt är att du som läsare lyssnare ska få en bild av en växande tjänstesektor. I en tid av skenande oro på så många parallella plan kommer behovet av stöd att explodera och att som beställare veta vad som finns att välja på är ett viktigt första steg för att träffa rätt och hitta hjälp och stöd för det man behöver och vill ha.

Läs mer »
Carin Coach & Martin Poddare
Individ
Carin Bladh

SPEEDCOACHING, vad är det?

Vad ärSPEEDCOACHING? Snabb coaching 15 min och du får värdet med dig i fickan direkt! Oftast online, enkelt, effektivt och kul! Läs och lyssna – vem vet: Du får kanske chansen!?

Läs mer »
Carin Coach & Martin Lindeskog poddar online
Individ
Carin Bladh

Vad är coaching INTE?

Vad är coaching INTE? Med bred pensel och via blogg och podd försöker vi mejlsa fram likheter och skillnader mellan de professionella samtal som förekommer i vår tid. Det är en smärre djungel! Syftet med vår miniserie här är att skapa viss klarhet, så att den som ska välja en tjänst, utifrån behov får bättre koll på vad som finns att välja mellan. “Hur ska man annars veta om man valt det bästa för mig!? “

Läs mer »
Vart är du på väg? Har du satt ditt mål?
Individ
Carin Bladh

Vad är coaching?

Det är bestämt dags!
Att skriva det här blogginlägget som handlar om mitt yrke: Professionell Coaching.

Många har tjatat och sagt: Du måste berätta! Carin, Carin – du måste ut och lära andra! /…/

Ja – ha, okey /…/ Och tänk om ingen vill lyssna då!?

Tänk om ingen är intresserad av mitt älsklingsämne, min passion, min hjärtesak!?

Då sitter jag och tar upp andras och min tid med ett sanslöst malande om mitt eget fält. Och /…/ om jag lyssnar på mina kunder – Det är inte bara mitt arbetsfält – Det är ALLAS!

Läs mer »
Tünde Erdös, the one and only!
Individ
Carin Bladh

Contributing to something bigger… part 2

Now, she is there! In Orlando, Florida to receive her prize on the ICF Converge 2023

She asked me on LinkedIn, the other day: “How would you prepare for a moment like this? (To receive an award, a global prize, where I like to add the greatness of the prize as the top notch of prizes.)

I need a blogpost for the first part of my answer!

Läs mer »
Dr T ünde Erdös, the one and only
Individ
Carin Bladh

Contributing to something bigger… part 1

There are many of us today, I guess, who feel a strong drive to contribute to something bigger than we are, something that is likely to make a difference, something that makes life better for many people – ideally for the whole world.

I’m someone like that.

Läs mer »
Individ
Carin Bladh

Poddcoaching som closar säsongen!

Poddcoaching som closar temat för säsongen och därmed öppnar för mer nätverkande. Hur hänger det ihop!? in och läs och lyssna på två “hemliga gäster” och hör vad som händer med äggklockan!

Läs mer »
Speed Coaching med Carin Coach - Carin Bladh: Värdet av en kvart!?
Individ
Carin Bladh

SPEED COACHING

Speed Coaching med Carin Coach – Carin Bladh. Värdet av en kvart?

Vad kan det ge dig! Ta chansen och testa!

Kostnadsfritt och spännande! Välkommen!

Läs mer »
Top secret and...
Individ
Carin Bladh

Top secret and…

Top secret and … Vilken är hemligheten med professionell coaching och vem är den hemliga gästen i det podavsnitt som den här bloggposten ska belysa!? Hör och häpna det finns en röd tråd här… kanske har du sett den i artwork till min podcast: “Viktigt på Riktigt, by Carin Coach2

Läs mer »

Senaste inlägg

Registrera dig

För Vårt Nyhetsbrev!

Pink Circle

Känns coaching lite främmande

Nyfiken?

Under 20 min hur får du känna på värdet av coaching. Du väljer själv hur specifik du vill vara och det spelar ingen roll om du ringer som privatperson eller som företrädare för en verksamhet. 

 

Bästa sättet är att uppleva!  

Testa Speedcoaching

Play Video about Näckros