Koppla upp dig … Hur då? – Carin Coach

IMG_9114[1]IMG_9120[1]IMG_9126[1]

IMG_9128[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Hej härliga tisdag! Hur är läget med dig? I förmiddags var jag på ETAGE 5, det superfräscha träningsstället som numera finns i både Säffle, Åmål och på Facebook! 

Vad gör du nästa måndag kl 9 – 11? Jag kommer att finnas i Säffle på ETAGE 5 om måndagarna och berätta om Nyheten, samarbetet och conceptet som heter COMBA!

Hugg tag i mig eller min rosa tröja där det står LIVSCOACH på ryggen. Du kan fråga i receptionen klicka in på min hemsida eller bara ringa mig och fråga hur COMBA funkar. Det handlar om att kombinera det bästa för dig. Informationsbladen är rykande färska och ska bara “korr-läsas” (korrigeras) innan jag kan lägga upp dem på min egen webb.

Det finns en röd tråd i dagens lilla bildspel. Hör och häpna för det är inte rosa! Kopplingen är så långsökt så bara du som känner mig – vet vad jag har gjort i sommar- har en chans att gissa. 😀

Fråga mig vilket ord som binder ihop bilderna när vi ses. Då kan vi också passa på att gemensamt stanna till och ödmjukt hylla livet – att vi lever och har chans att vårda vår hälsa. Vilken gåva! Måndag var det! 

Carin Coach 🙂

Förresten, följer du mig på Instagram och FacebookEn vacker dag ska jag berätta om hur – på vilket sätt jag uppskattar de gillamarkeringar jag får. Det är något alldeles visst! Tack till dig som ger mig så mycket glädje genom att helt enkelt klicka gilla. 😀

 

 

 

Skip to toolbar