KÖKSBORDET – Carin Coach

Hej Snygging! Hoppsan sa, som vi sa när vi var små. Det blogginlägg som jag postade igår – glad i hågen – kom aldrig upp här. Jag utforskar en ny grej och då hakar det upp sig ibland (läs handhavandeproblem, he he!;)

Om du redan läst det här blogginlägget någon annanstans, så kommer du helt enkelt att känna igen det. Jag kursiverar där det börjar och har lagt in några datum för läsbarhetens skull:

Idén kom i morse! Här i bloggen kommer det att finnas ett köksbord dit jag bjuder in till samtal. Vi börjar med det som hände igår (27/3) på Tillväxtverkets Nationella konferens för kvinnors företagande. Med Storytelling som metod skulle vi berätta för varandra om vad som egentligen hände…

Vi satt ungefär 10 personer kring varje bord och lyssnade andäktigt på varandra och den storyn som “vann” fick chansen att bli filmad.

Vet du vad som har hänt? Jag tror att varje story är filmad, för inne i mitt huvud är det vackra filmer som rullar, från ostaffären, guld- och silversmyckena, IT- expertisen, trafikolyckan, matkassen och det sunda förnuftet i professionell coaching.

Kära du! Jag testar en ny grej här samtidigt så – nu får vi se hur det blir. KÖKSBORDET får växa fram…

Ha det kalas!

Sola skiner idag (28/3)!

/Carin Coach

Solen skiner idag också – lediga lördagen (29/3). Ha det härligt! Snart sticker jag ut och kutar, vad ska du göra idag?

Ps. Jag skulle fixat med en selfie här – he he – från Tillväxtdagen, men den får komma i en annat blogginlägg.

/CC 🙂

Skip to toolbar