Kärlek och julklappar – om en månad kommer Lucia! – Carin Coach
Här står jag på bokmässan i Göteborg. Min första coachbok, JA-lagen (där Jantelagen krymper) har precis kommit ut. Året är 2011. Tina Thörner har skrivit förordet i hela coachtrilogin och det är jag så oändligt stolt över. 

Vilken relation finns mellan kärlek och julklappar? När den så kallade julstressen drar igång så kan man undra – var är kärleken, eller vad säger du?

Jag vet några som är helt enorma med sina presenter och det spelar ingen roll om det är jul eller födelsedag. Det finns en sådan omtanke i deras gåvor att… Känslan är att man smälter som smör och flyter ut inför så mycket kärlek. Det som känns så starkt är tanken bakom – omtanken. Den där tanken som känns runtomkring, som en lång och varm kram. Det är någon som har tänkt utanför sig själv och det gör att man till slut kan samla ihop sig igen, från det utflutna läget, och ta in tacksamheten för gåvan.

Mannen med julgåvan
En man var helt fantastisk med sin gåva till hustrun. Det är några år sedan nu. Han gav sin fru ett halvårspaket i coaching med inriktning personlig utveckling. Han kontaktade mig, betalade, jag fixade fram ett presentkort, och så ordnade han med överraskningen så att hans fru kom i kontakt med mig. Sen la han sig inte i – inte en sekund. Det hade han inte fått göra heller, men hela hanteringen var så vacker. Någonstans kände han väl på sig att det skulle uppskattas av frun och passa in och det kan jag säga: Hade inte hustrun känt sig bekväm och velat det här – så hade det inte blivit någon coaching.

Har du någon som du önskar ska få utvecklas, slippa stress och oro? Är det någon du tänker på så där extra? Det kanske inte är en fru, det kan vara en sambo, en vän, det kan vara arbetskollegor och medarbetare. Du kan beställa fina julklappar hos mig både för jobbet och privat. Det kan vara allt från en eller flera av mina böcker – som är självinstruerande coachböcker, där du jobbar med dig själv via huvudbok och anteckningsbok.

Det kan också vara en eller flera coachtillfällen i minipaket, basic, medium eller advanced. Kanske vill du ge din arbetsgrupp en överraskning med bokpaket + workshop som årets julklapp. Tänk att få klappen vid Jultid och sedan starta ihop med mig, med friska tag efter Nyår. Vad kul!

Det finns massor av möjliga vägar för utveckling. Det hela kan ske i coachmöten IRL, via telefon, ett unikt online-upplägg, gärna kombinerat med sagolik Herrgårdsmiljö. Vad sägs om Kroksta Herrgård med white guide-mat och naturen in på knuten. Är du nyfiken på vad som skulle passa in så kontaktar du mig, så berättar jag mer. Du kan med fördel mejla. Du får gärna ringa mig, om du står ut med risken att få prata med min telefonsvarare, eftersom jag är upptagen av jobb. Lämna bara dina kontaktuppgifter så lovar jag att återkomma till dig med skräddarsydda förslag som passar behovet och önskelistan.

Det roliga med mina Julklappar är att de växer ständigt vidare och ger mervärde under tiden och hela vägen. Det sker dels i paketet, i den slutliga leveransen och efteråt – det är då mina Julklappar gör verkan på riktigt! Det är därför jag kan säga att det är Julklappar med livslångt värde!

carincoach@gmail.com

Carin Coach, mobil: 070/399 15 73

Här ser du hela coachtrilogin, där Tina Thörner skrivit förord till varje bok. Anteckningsböckerna, där väljer du färg, vit eller grå. Pennan ligger där som påminnelse: Du behöver skriva ner svar på frågorna från huvudboken. Därefter kan du välja spår. Du får syn på vad du själv tänker och känner. Det är där, i det momentet, som du börjar coacha dig själv. Hör av dig så förklarar jag mer om hur det här kan bli starten på något nytt i ditt liv – eller den som du vill ge en Julklapp till. 
Kärlek och julklappar – om en månad kommer Lucia!
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar