IKEA- chef minskade stressen med mindfulness… – Carin Coach

Hej där ute!

Så härligt det är att läsa om “modiga” chefer och när utvecklingen blir verklighet! Alltså när ett stort företag som IKEA går från nyfikenhet till handling och verkligen gör! Längst ner här i blogginlägget lägger jag länken som går till den artikel som jag snubblade över och syftar på.

Hjärnan kan ständigt lära sig nytt, lära sig att hitta nya spår som hjälper dig bättre mot ditt mål. Vi kan träna hjärnan på samma sätt som vi tränar kroppen. Det är helt fantastiskt och allt det där vet man inom NLP, som har kunskap om neurovetenskap i praktiskt format! I min app och i mina böcker övar du det här. Har du testat?

Igår kom jag hem från fullspäckade dagar i Stockholm där Sveriges ICF-coacher höll årsmöte. Inspirationen svämmar nästan över från workshops och spontana möten. Jag kommer att skriva och berätta mer, så håll utkik. Mitt bloggande har pausat lite, då jag har haft

5uyX9aKa
VD-lunchmöte i sommargrönska. Imorgon ses vi  väl på Minimässan!? Välkomna!

tekniska problem med mina bilder. Det är så kul att lägga till foton i bloggen – det blir mer levande.

I morgon kan du få information om en liknande satsning som IKEA har gjort, vi kallar det “Kropp & Knopp” i balans. Allt du behöver är dig själv och kanske modet att våga testa – vad vet jag? Har du vägarna förbi Åmåls Stadshotell i morgon eftermiddag? Där pågår en Minimässa kl 16:00 – 20:00, en variant av Feminint liv. Där kan du få höra mer om Kropp & Knopp, boka dig för kostnadsfri prova på- coaching – och mycket mer. Vi kommer att berätta om vad som finns att göra för hela hälsan, män och kvinnor, privat och företag.

Etage 5 och Carin Coach AB ställer ut tillsammans. Klicka här för att boka in ett fritt coachmöte med mig. När du klickat, hittar du ett erbjudandet. Mer när vi ses i morgon!

 

imageHär sitter vi och njuter på Etage 5 efter ett “Kropp & Knopp” pass. Victoria Warg, yogainstruktör, hälsocoach och jag. Du vet väl om att det finns chans att “hänga på” och boka in sig. Vi har en öppen timma kvar 11 maj ring Etage 5!

Till sist, här är länken till artikeln om chefen på IKEAhttp://chef.se/battre-flyt-med-mindfulness-minska-stress-pa-jobbet-ikea/

/Carin Coach

#blogg100

IKEA- chef minskade stressen med mindfulness…
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar