Vad vill du utstråla – hur vill du se ut?


Vill du visa dig som om du ”har sålt smöret och tappat pengarna!?”

Den känslan är ingen höjdare, att stå där med tappad kraft och känna sig som en trashank. Får du chans att träffa Elisabeth Bövik – ”Dress for success” så är den risken som bortblåst!

Det finns ingen, INGEN! Som med sådan skicklighet kan mejsla fram dig, din stil, ditt uttryck – som Elisabeth Bövik! 

Med väl valda ord får hon dig att upptäcka det du själv tidigare inte har lagt märke till. Hos dig själv  får du upp ögonen när det till exempel gäller, färg, form, material, relation mellan material, kontraster, accessoarer mm. Just nu skriver Elisabeth på sin bok som handlar om Klädedräktens historia – kvinnokroppens omformning. Vilket kulturellt arbete Elisabeth genomför – som en tvärvetenskaplig vinkel rakt in i nuets vardag.

Håll utkik efter den boken! Och du – om du står i kontakt med mig, så behöver du inte oroa dig för att missa något – jag kommer att berätta när boken är klar, slå på stora trumman och basunera ut!  Och… by the way… som med allt professionellt hantverk…

Du behöver UPPLEVA för att fatta det enorma värde som du får av Elisabeth Bövik. Det fina är att du har chansen genom ett samarbete som jag ingår i.

Har du hört talas om WOW-konceptet? Vi är tre ladies som du får träffa i tur och ordning. Jag har alltså lyckan att samarbeta med två eleganta kvinnor, Carina Ridenius (fd Operasångerska) och Elisabeth Bövik – ”Dress for success” Tillsammans har vi tre skapat det populära WOW-konceptet där du bli Wonderful Outstanding Winner. Vi arbetar inifrån och hela vägen ut och innhållet är det som du beställer och önskar.

Exempel: Du har en utmaning, en önskan om att utveckla något, det kan vara något stort eller litet. Du själv ansvarar för ditt innehåll och bär det igenom resan med oss tre.

Först kommer du till mig, Carin Coach 1 h. Nästa steg är Carin Ridenius och sedan Elisabeth Bövik. 1,2,3 – 1 digital mötestimma per vecka, i tre veckor. Den fjärde veckan är det digital examen 1h. Då deltar alla vi tre på Zoom och även andra kursdeltagare som gått kursen. På en månad och fyra kurstimmar kommer du åt en medvetenhet om dig själv, ditt helhetsintryck som du tidigare inte kunnat drömma om!

Först när vi blir medvetna om saker så kan vi göra aktiva val. T ex Hur vill du uppfattas med din klädkod? När och var passar dina respektive plagg? Hur kan du börja med att shoppa i din egen garderob? Vilka plagg, vilka färger, mönster, snitt ska du hålla utkik efter och komplettera med?

Elisabeth Bövik ”tar hand om dig” och ger dig inspiration att söka vidare på egen hand. Tack vare hennes kompetens så får du en ny chans att se på dig själv och din omvärld med fördjupad kunskap och ökad inspiration. Det ska, som sagt, UPPLEVAS!

Det finaste med WOW-kursen är återigen: Du äger allt innehåll! Vad du vill tala om, hur du bokar in dina tider matchat med dina arbetsveckor. Du äger och ansvarar för att boka och ta hand om din egen utvecklingsresa. Mellan oss tre är det vattentäta skott, så du kan känna dig helt trygg.

Vi har en start kvar före jul, v 47. Under hösten 2021 har vi vänt oss till målgruppen män i ledande ställning. Våren 2022 är det damernas tur. Vi utvecklar konceptet hela tiden så håll utkik om du är det minsta nyfiken på vilken positiv skillnad vi kan göra för dig, för ditt företag, för er business.

Vill du veta mer? Klicka här för mer information. JULKLAPPS rabatt 15 % fram till 15 nov= WOW!

Välkommen att kontakta någon av oss och du får veta allt du behöver för att ta beslut.

/Carin Coach