Hemlig gäst dök upp hemma! – Carin Coach
Vi har klivit in i Sommarhagen!Gäst som nyligen varit i Japan bjöd på Midsommarskänsla!

Gäst som nyligen varit i Japan bjöd på Midsommarskänsla!

Igår hade jag förmånen att få uppleva en interaktiv föreläsning på www.munkforshotel.se

Det var jag som föreläste och såg scenen Intåg i Sommarhagen genom mina så kallade glasögon, och …

Det hade viskats om hemlig gäst som eventuellt skulle svänga inom. Den gästen kom inte. Istället fick jag gäster hemma på kvällen! De bjöd på joggtur och middag med försmak av Midsommar! Wow!

Vi sprang ut i Sommarhagarna på Hammarö och Pilgrimsleden, som jag nämnt om på föreläsningen (samma förmiddag), den som  leder till Munkfors och vidare till Neidaros, Trondheim. Det var som att binda ihop något…

Jag samlar på möten, på upplevelser och min skattkista bara växer! På föreläsningen berörde vi Jantelagen, Coachboken JA-lagen, www.jalagen.se och hur du kan förhålla dig till det du möter.Gästerna på Munkfors Hotell bjöd på sin närvaro och vi kunde i lugn och ro på olika sätt kommunicera om vad ett coachande förhållningssätt kan ge i nutid och i Sommar. Vad händer när vi blir mer och mer medvetna om hur vi väljer i vardagen? Så många spännande saker jag lär mig varje dag, säger jag som har en passion för coachingens potential för varje människa!

Hela trädgården står i blom! Det var den tredje Midsommarsbuketten på ett dygn! Först till Lars Lerin, www.sandgrund.org, sen till www.munkforshotel.se och så till salsbordet hemma. Blommor har med växande, liv och kärlek att göra för mig. Ju mer du plockar/ger desto mer kommer det. Vilka nycklar finner vi i naturens livsstil? Vad kommer du att upptäcka i Dina Sommarhagar?

Folkets Hus SKOGHALL

Föreläsning, Tisdag 28/8-12 kl. 18:30 - 19:45

 

Nästa Chans! Föreläsning på Hammarö! Här kan Du förhandsboka din plats kontakt@skoghallsfolketshus.se

 

Gå in på www.skoghallsfolketshus.se, så ser Du hela inbjudan och mycket mer som händer ute på Hammarö.

Välkommen!

Carin Coach 🙂

Skip to toolbar