Carincoach blog

Robert profilbild - kopia (2)

Vilken outstanding inställning han har, dagens gäst i min podd: ”Viktigt på Riktigt, by Carin Coach”. Rubriken på bloggen är helt logisk när du får förmånen att lyssna på drivet i rösten på Robert Bloom, entreprenör sedan 30 år och med de högsta betygen från de bästa ”scen och performance – personerna”, Mr Jason Tyne, i USA.

Det, den fina utmärkelsen, kom vi aldrig in på – i poddsamtalet – däremot gled vi in på: Vad är myflow?

De erbjuder Bootcamp för de experter som kliver på myflow, som är en variant av Airbnb – inte för boende – utan för kunskapsförmedling.

Det var på en Bootcamp jag hörde talas om världsscenen, utmärkelsen i USA med frågan: ”Törs man skriva så i ett Jantelagsland, sticka ut och visa på framgång!?”

Frågar ni mig så blir det ett rungande JA! Har själv skrivit en coachande bok, där du coachar dig själv BORT från Jantelagen, med hjälp av din egen penna (jag valde en rosa plympenna) … och det är en annan story så åter till avsnittet där ”nördig TECH och teknik” – gifter sig med, kanske både instängd, oförlöst, kunskap och kompetens som magasinerats hos experter, så att ett rejält www skapas: WIN WIN WIN genom att…

Användarna vinner, Experterna vinner, Företagen vinner, Individerna vinner, myflow vinner och…

 

I poddsamtalet berättar Robert klart och tydligt: värdet för experterna och hur det gör för att ansluta sig till plattformen myflow, hur det fungerar för ett företag och för en enskild användare som vill lära sig mer och är nyfiken på nästa steg i livet.

 

Här finns redan massor och mer kommer att komma!

Du behöver alltså klicka på länken här nere för att få till dig det här, höra mer om vad Robert säger om GRIT, och ”Simon Senek – sjukan” (Varför?) och hur vi stannar till vid inflationen i ordens betydelse.

 

Du kan också klicka på de länkar som läggs längst ner i bloggposten. Där finns härligt “vårgodis” att ta del av!

Du får också höra om hur Robert och jag träffades – vägen in via: ”Hela Sverige Säljer” – där jag köpte min älsklingshoddie av Levi Bloom, när vi sågs 2020 i Borås.

Vidare till ”Hela Sverige Samlas” – där jag var med som ACTION-guide, för att guida i allt lärande som fanns att upptäcka, och nu hur vi här och nu sam skapar kring myflow.

 

Det är ett helt magiskt flow med såå mycket som ständigt utvecklas så – det där lila (Obs ett l) – som liknar ett ljuvligt krokusfält – som du kanske ser flimra förbi i flödet på Sociala Medier. Stanna till där – för det är myflow som flyter fram med hela sin härlighet.

Har du sett loggan!? Det räcker nästan med den – för att man ska fatta vad Robert berättar i poddavsnittet.

MyFlow, Robert Bloom och Carin Bladh på Bootcamp

Vi drog över lite på tiden där vi stod och poddade, som oftast online – kunde inte låta bli och döm om min förvåning när min eminente Co-host två gånger flög ut ur både bild och ljud (sändningen).

Själv fick jag resultat direkt – har piggat på ”Beach 2023” eftersom jag skrattat mig rutig på magen – så himla komiskt, Martin Hallååå var tog du vägen?!

Vi har valt att ha rubbet med i poddavsnittet – som en gest och hyllning till Robert Blooms värderingar: Äkta, transparent, rättvist, enkelt, gör det och sätt fart!!! Lite så

Martin Lindeskog beskriver Roberts kommunikationsstil på pricken: ”Raka rör!” Och här skalar vi bort allt ”bjäfs” och samtalar om vad som är ”Viktigt på Riktigt” både personligt, privat och i business.

Hoppas att du också får en rejäl KICK av att lyssna på Roberts drive, låter orden spegla sig i dig och plockar upp något som du vet att du både ska, vill och bör göra:

”Get the shit done!” som Robert säger: Ha en härlig dag och som hans ”Lila businessfamilj” brukar säga: Skapa dig en bra dag!


Fint – eller hur!? Värt att kopiera! Till sist här kommer länkarna som härligt “vårgodis”!

  1. Poddavsnittet: https://player.captivate.fm/episode/0dec6cfe-63de-4c5d-b0a6-ecd913abff24
  2. Shownotes: https://viktigt-p-riktigt.captivate.fm/episode/hela-varlden-ar-min-nojespark
  3. Länkar till Robert Bloom: https://www.linkedin.com/company/myflowlearning https://www.linkedin.com/in/r-bloom/
  4. Länk till myflow: http://www.myflow.se/

    Allra sist mina två länkar med inbjudan till myfow för dig som är:

    Expert: https://app.myflow.se/start/RLMLDDJBPT5L/redirect/become-expert?expert 


        Användare:
https://app.myflow.se/start/RLMLDDJBPT5L

 

/Carin Coach.

Carin Bladh

Carin Bladh

LinkedIn
Facebook
Twitter

Senaste inlägg

SPEED COACHING

Speed Coaching med Carin Coach – Carin Bladh. Värdet av en kvart?

Vad kan det ge dig! Ta chansen och testa!

Kostnadsfritt och spännande! Välkommen!

Mer info »

Top secret and…

Top secret and … Vilken är hemligheten med professionell coaching och vem är den hemliga gästen i det podavsnitt som den här bloggposten ska belysa!? Hör och häpna det finns en röd tråd här… kanske har du sett den i artwork till min podcast: “Viktigt på Riktigt, by Carin Coach2

Mer info »

Registrera dig

För Vårt Nyhetsbrev!

Liknande läsning

SPEED COACHING

Speed Coaching med Carin Coach – Carin Bladh. Värdet av en kvart?

Vad kan det ge dig! Ta chansen och testa!

Kostnadsfritt och spännande! Välkommen!

Mer info »

Top secret and…

Top secret and … Vilken är hemligheten med professionell coaching och vem är den hemliga gästen i det podavsnitt som den här bloggposten ska belysa!? Hör och häpna det finns en röd tråd här… kanske har du sett den i artwork till min podcast: “Viktigt på Riktigt, by Carin Coach2

Mer info »

Coaching in a global & personal perspective!

Dear You, reading my blog at www.carincoch.se . This is a beginning of a series of blogposts with some deep value about being a human being in our time: What is being human all about – and how will we be able to manage being human in it all? These blog posts are meant to give you a taste of what’s to come: the bigger thing. If you feel you can’t benefit from the chance to listen to the podcast, watch the three documentary films. The questions around being human are in that bigger context. And there is a blogpost like a pre – blogpost for the coming ones – giving you the whole story of the connection of research and social impact and how you can take part of this big picture. Click the link and get the full story before you jump into the first blogpost (this one) in a part of four. Here is the link and the first “pre- blogpost”, which is written in Swedish. Click here to read and get some photos You will recognise https://www.carincoach.se/coaching-science-and-future-of-it-all-together/

Mer info »

Registrera dig

För Vårt Nyhetsbrev!

Pink Circle

Känns coaching lite främmande

Nyfiken?

Under 20 min hur får du känna på värdet av coaching. Du väljer själv hur specifik du vill vara och det spelar ingen roll om du ringer som privatperson eller som företrädare för en verksamhet. 

 

Bästa sättet är att uppleva!  

Testa Speedcoaching

Play Video about Näckros