Halloj liksom!

Va kul, har du hittat hit! Följ mig bortåt vägen… så går en gammal låt – en riktig antikrunda och det passar ju på mig 🙂 Jag skrev det där på Facebook igår. Kom på att jag har bloggat dagligen på två ställen, här i min egen blogg och så på nwt.se. Tja, så har jag donat med annat, så Kära Facebook har blivit lite i skymundan. Attans!

Nu är det allt dags att säga hej hopp igen och låta ljuset leta sig fram på alla håll och kanter. Igår kväll testade jag något nytt. Du har säkert hört talas om regndans…

Soldans – det kanske fanns förut – nu finns den hos mig i alla fall! 🙂

Här där vi bor har det varit gråmössa – moln och grått sedan i november – så känns det. När ridån dras bort kommer vi att få så mycket energi att vi lyfter utan att flyga, så känns det i mig och soldansen, det berättar jag mer om en annan dag.

#Blogg100 – är en jätterolig sak som satte fart på mig förra året. Det går ut på att blogga varje dag, hundra dagar i rad. Det finns en Facebook-grupp och så kör vi på i hundra dar i rad. I fjol hade vi ett Event uppe i Stockholm i maj. Då startade vi i slutet på januari. Nu går vi i mål i juni. Fredrik Wass är den störtsköne liraren som dragit igång det här, over and over again – öppet och transparent. I love it!

Passa på att sätta mål för det kommer att dyka upp chanser till att du coachar dig själv här via bloggen.

Ha det kalas! /Carin Coach 🙂