Hej igen! Som ett brev på posten, fast mail. – Carin Coach

Halloj!

Hur många gånger har jag skrattat åt när Lisa, Löpar-Lisa och jag entusiastiska ville dra igång träningen inför förra årets Vår Rus? Oj, oj – vi slog på stort och skulle ses ute på Skutberget en tisdag.

Det var kanske i mars? Jag minns inte – ska fråga Lisa – det är mindre viktigt. Det roliga var att ingen kom. Tja, det var kanske inte så kul – men ändå så var det vår lycka för var enda kotte hade blivit bortskrämd direkt!

Det var så kallt och halt att vi höll på att frysa fast! Nja, självklart överdriver jag men halkan var enorm och vi var som bambi på hal is i backarna. Då träffade vi riktiga Bambi ute i skogen och Lisa drar klassikern: “Gu´ vad jag skvatt!”

Vi garvar mycket där ute i spåret, Lisa och jag. Hon försvinner iväg med stans löpsteg och jag lubbar på så gött det går i takt med dagsformen. Jag struntar i tider och tempo. Det är vanan, lusten, luften, rörelsen, möjligheten att komma ut och göra något kul ihop som jag är ute efter. Du som vill är välkommen med i mitt lag!

Idag hade jag tänkt berätta om hur kul det är att komma över tröskeln och springa på vintern. Berätta om min klädsel i detalj och så kom det ett mail från Vår Ruset där det går lätt att läsa. Du får höra mer om mina lager och sköna huvan en annan dag. Här kommer bra tips från dem som springer långt. Utmaningen är densamma i kylan.

http://www.marathon.se/inspiration/sju-tips-f%C3%B6r-att-klara-andningen-i-kyla

Löpar-kram!

/Carin Coach 🙂

 

Skip to toolbar