Har du hört måsarna ännu? – Carin Coach

I förmiddags hörde jag måsarna skria och den där speciella doften av vår i luften, som uppstår i kombinationen mellan måsarnas skri, ljudet av grus under fötterna och så…

Ja, det är nå´t så speciellt som hör våren till och skiljer ljud och ljus från motsvarande läge bara någon månad tidigare eller senare. Hur ska man förklara det för någon som aldrig har känt snö? Det kan hända att jag kommer att blogga om ett sådant försök att förklara på annat språk – vi får se. Annars blir det “bara” i den tredje coachboken.

Som Ambassadör för Vår Ruset i Karlstad så kör vi med träning på måndagar kl 17:30. Vi samlas vid Selma Lagerlöf-statyn i centrala Karlstad och har en egen Facebook -grupp, Carin Coach – Sexpack. Vi har tränat ihop bara 2 ggr hittills i vår. Det har varit 2 deltagare: Selma och jag. Selma sitter stilla i sten och jag joggar iväg utefter Klarälven. Kom igen nu brudar och klicka på Vår Ruset -länken för mer info och Anmäl dig nu! Då brukar det vara billigare.

Det var så vackert i kvällningen, träden i knopp och himlen som speglade sig i älven – rena mosaiken! Mitt i musiken i öronen, såg jag en kändis komma gående med sällskap. Kanske kommer denna glada kvinna att komma med i vårt lag. Hoppas!

Jag säger: Alla är välkomna – inga krav på att jogga eller springa – fyll på med att gå! Toppen!. Så fort vi blir sex stycken så räcker det till en picnic – korg – chans att sitta på filt ihop efteråt. Jättegott vi Ambassadörer har fåttt provsmaka. Jag hoppas att det blir minst 2 stycken Carin Coach -lag. Ett gäng som vill gå ihop och ett gäng som joggar eller springer helt i egen takt. Välkomna alla! Hör av er!

Jag berättar mer en annan dag!

Ha det kalas nu!

/Carin Coach 🙂

#blogg100 #kommentera100

Har du hört måsarna ännu?
Tagged on:                                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar