#Happy! Igår var det sol! (Idag är det mulet) – Carin Coach

Hello Snygging!

Tja – läget? Igår var det flödande sol och ljusblå himmel och jag testade att jogga igen. Yes! 😀 det gick bra! Gick det fort? Svaret är nej. En lätt jogg med lilla rundan funkade hela vägen. Yes! 🙂 Testade för ett tag sedan och fick vända hem och nu höll det – YES! 😀

I öronen hade jag musik och låten #Happy drog igång lagom som jag kom till Hammarö kyrka, gärdena vid Hammars udde, Vänerns vik och den silvergrå och nu leriga jorden. Tänk som jag längtat efter att få sticka ut och kuta –  wow, igår var jag #Happy!

Mr X säger att jag är vig som en orm – han överdriver så klart. Viss mjukhet lever kvar från kroppens minne av balett, dans i alla former och idrott i olika varianter. För några månader sen hände något i en muskel – ingen aaaning om när, var och vaför. Jag hade tränat som vanligt. Gahh!

Min lycka, när jag lubbar på med t ex Karlstad Lunchjoggers är bland annat – Yes, det går! Det här hänger ihop med en mer generell inställning som jag har: Jag tar nästan inget för givet. Jag står där storögd inför livets härlighet, som vore jag ett barn – och där kan jag med bestämdhet säga att jag har rätt (annars ställer jag mest frågor). Jag är ett människobarn med en outgrundlig hänförelse över livets härlighet!

Ha en #Happy söndag och stay tuned… det är en massa spännande nyheter på G!

Det nya är kopplat till båda mina bloggar.

Här kommer den, Livskramen! 😀

/Carin Coach 🙂

#Blogg100 #kommentera100

 

 

 

Skip to toolbar