unnamed (3)

GNISTAN I MÖTET – med Malin Svensson -vilken inspirerande och imponerande kvinna! 

Hej kära läsare av min blogg – idag ska jag berätta lite hur min blogg är kopplad till min podcast och till min LIVE sändning på min egen webbsida http://www.carincoach.se 

Det är som ett nätverk i sig! 

Nätverk mellan människor, business och allt startar med en tanke och, eller känsla! 

Hela universum består av relationer! Det kan låta stort – ja, det är stort och det är ett faktum! 

“Allting är relativt”, så sa de vuxna, “de lärde” när jag var ung och jag tyckte det var jättesvårt att fatta. Det var svårt för mig att greppa hur allting står i relation till något annat… Einstein sa det och han så mycket annat klokt.

Vill du lyssna på kvinnlig klokskap? BRA! Då ska du studsa in på min podcast “Viktigt på Riktigt, by Carin Coach” och lyssna på storyn om hur den unga Malin följde sitt eget flow och kom att bo, verka och arbeta utomlands i flera decennier! 

Malin Svensson på väg ut i världen!

Nu blir det lite kronologiskt bildregn med foton på Malin som följer hennes story, som naturligt rullas upp i poddavsnittet: från Sverige, Erasmus, studier i Barcelona – som blev Madrid… 

Spanien, Italien – internationellt arbete med känslan för Sverige med sig och…

Vår gemensamma känsla för återhämtning i svenska naturen, friska luften – lusten till lärande, reflekterande – nyfikenheten…

Min eminente Co-host, Martin Lindeskog och jag hakar på i samtalet och förundras över hur vi förstår världen. Vi jämför med våra egna erfarenheter, tankar och… där vi poddar från Stockholm, Göteborg och Madrid (sett från vänster i bild nedan).

Carin Coach, Martin Lindeskog, Mikael B Jonson

Tänk att få finnas med Malin på morgonpromenad i Madrid…

Podden tänker det: Vi är med Malin där hon strosar genom staden…

Och du som läser – kanske har vi förmånen att få vara med dig där du går, kör bil, lagar mat eller vad du nu fixar med, när du lyssnar på podden.

Om du bara visste hur kul det vore att få höra vilka upptäckter du gör, vad du vill säga till oss om podden! Mejla oss och berätta! Det är en så stor WOW -faktor på det!

Vi blinkar tillbaka – flirtar med förra poddgästens innehåll, kärlkirurgen Rikard Karlsson – “The one and only” – mötet mellan människor – Vad händer där? GNISTAN! Hur uppstår den egentligen?

Det där fantastiska som vi människor fortfarande klår AI med, vår kreativitet och förmåga att skapa nytt. Precis det som är syftet med coaching enligt ICF, International Coach Federation. Så här definierar de coaching: 

“Coaching är ett partnerskap med klienter i en medvetandegörande och kreativ process som inspierar dem att maximera sin personliga och professionella potential“. 

Jag tycker att ICF har fångat det väldigt bra och jag brukar betona de ord som jag strukit under.

Här finns också kopplingen, som jag inledningsvis lovade att berätta om, nätverket i tankeverksamheten (NLP – se mitt förra blogginlägg) till mina LIVE sändningar på tisdagar dit du är välkommen.

Jag har berättat lite om “klykan” och det kommer mera. Vi tar lite i taget.

Ha nu en strååålande dag där du är!

Välkommen tisdag,tolv, i v 10…TTT
då har jag utlovat fortsättning på temat om hur vi kan bli ökat medvetna om kopplingen mellan våra ord, tankar och handlingar.

Här är en direktlänk till poddavsnittet: 

https://player.captivate.fm/episode/4ed0e3ec-6592-4d32-b05c-1e61078fa6ca

Trevlig lyssning! 

Ps. Här är länken till Shownotes, dvs anteckningarna som hör till poddavnsittet – bara att klicka och kika! 

https://viktigt-p-riktigt.captivate.fm/episode/gnistan-i-motet

/Carin Coach 

Carin Bladh

Carin Bladh

LinkedIn
Facebook
Twitter

Senaste inlägg

Vad händer i GAPET mellan NU och FRAMTIDEN? TABULA RASA!

Det spirar av vår, lusten för “Vår – skri” som Ronja Rövardotter i skogen. Utforska modet – ta sats och hoppa från nu och in i framtiden…Vi cirklar kring det här i poddavsnittet: TIPS! Läs med pennan i hand. Se vilka punkter du hittar – hur du kan dra linjer mellan dem – i gapen emellan! Vad hittar du där!?

Mer info »

Registrera dig

För Vårt Nyhetsbrev!

Liknande läsning

Vad händer i GAPET mellan NU och FRAMTIDEN? TABULA RASA!

Det spirar av vår, lusten för “Vår – skri” som Ronja Rövardotter i skogen. Utforska modet – ta sats och hoppa från nu och in i framtiden…Vi cirklar kring det här i poddavsnittet: TIPS! Läs med pennan i hand. Se vilka punkter du hittar – hur du kan dra linjer mellan dem – i gapen emellan! Vad hittar du där!?

Mer info »

Registrera dig

För Vårt Nyhetsbrev!

Pink Circle

Känns coaching lite främmande

Nyfiken?

Under 20 min hur får du känna på värdet av coaching. Du väljer själv hur specifik du vill vara och det spelar ingen roll om du ringer som privatperson eller som företrädare för en verksamhet. 

 

Bästa sättet är att uppleva!  

Testa Speedcoaching

Play Video about Näckros