Gåva – Carin Coach

Gåva

Den vackraste gåvan med kärlek. 

 

Presentkort på coachingpaket för ett halvår.

Så här gick det till:
Mannen kontaktade mig och frågade – Hur går det till? När han berättat lite kort om varför han ville att frun skulle få coaching kom jag med förslag:

  • Halvårsupplägg, 6 ggr à 1-1,5 tim i en kombo av IRL och telefon, mail – beroende på vad som passar bäst. Vi (din fru och jag) planerar in möten som matchar vardagen och OBS! Du får inte veta något om innehållet. Som ICF, PCC coach lyder jag under tysthetslöfte och följer etiska regler och 11 kärnkomptenser enligt ICF.
  • När vi bestämt upplägg fixade jag till det personliga Presentkortet till hans fru, överraskningsmomenten, lokalbokning – allt praktiskt. Tror du han frågade mig om hur det gick? Svaret är nej.
  • Lägg märke till att alla inledande samtal är fria från kostnader. Coaching bygger på fri vilja och lust till utveckling. Det ska matcha och stämma. När allt känns bra (för den som ska coachas) kör vi igång arbetet och det affärsmässiga och praktiska är då avklarat.

Det är fler och fler som upptäcker värdet av den livskvalitet, den närvaro, den stressreducering som professionell coaching ger. Verktygen ger mer då de lever vidare kan återanvändas och förfinas.

  • Ibland är det par som ger sig själv gåvan att tillsammans nå varandra på ett bättre sätt i kommunikationen i vardagen.
  • Det kan vara en present till en nära, kär, vän eller medarbetare.
  • Du kan ge dig själv den gåvan.

Välkommen att fylla i dina kontaktuppgifter om du vill att jag ska höra av mig. Det är jag som tar emot mejlen, läser och hanterar den. Ange gärna ett telefonnummer där jag kan nå dig. Jag berättar vad du kan välja mellan i lugn och ro. Det ska passa för dig och du får tid att tänka.

Jag garanterar Dig – Livslångt värde av de verktyg och tekniker som du får.

Skip to toolbar