Från grått till grönt … – Carin Coach

Hej därute i kvällen, på väg in i natten!

Miraklet är för mig lika stort varje år, kanske större med varje år. Hur kan det bara ske? Alla de gråa buskar som står och ruskar i skarven mellan vinter och vår: Poff! så är de gröna!

I mitt arbete som professionell coach är det naturligt att använda metaforer, bildspråk. Det är effektivt på många sätt då det förflyttar fokus från det som kan kännas omöjligt att uppnå, som kanske är marigt för stunden, eller så använder jag metaforer för att förklara en process.

Våren är en utmärkt metafor för att beskriva en utvecklingsprocess. Du som läser just nu är kanske en av dem som funderar på att ansluta dig till mitt Vårruslag 2017. Hoppas det! Om du vill ha praktisk information hur du kan göra för att hänga på, så klicka här!

Här i bloggen har jag utlovat text och tankar om Vårruset, och häng gärna kvar och läs även om du inte är en Vårrusare. Det kommer att handla om identitet, träning, tvekan, prestation, att vara bäst, att vara sämst … Vi får se hur mycket jag hinner med av allt som jag har lust att ta upp och blogga om.

Ps. Har dessvärre inte hunnit blogga som jag tänkt på sistone, men det kommer lite inlägg då och då – så håll utkik!

/Carin Coach 

#blogg100

Från grått till grönt …
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar