Förlängda arm… – Carin Coach

Kära Du!

Det går inte att stoppa, jo det gör det, men jag vill skriva NU! Sitter och jobbar med mina uppdrag och ska i eftermiddag fokusera på arbetet med den tredje coachboken, Kommande natt…

I små arbetspauser kollar jag av mail och sociala medier – svar som jag väntar på där. Och så dök något helt oemotståndligt upp. En kvinna uppskattade hur jag delat den här länken om utvecklingen för barn som får cancer: http://blogg.barncancerfonden.se/boll-rullning/

Hon skrev uppskattande till mig! Hennes ord gav mig inspiration som födde ett nytt begrepp! Det begreppet fanns redan inom mig och i hela min gärning. Det som händer – när vi når varandras förståelse på en djupare nivå – är att idéerna lättare frigörs, som vore det kemi! Den nya idén flyttar in i min tredje bok och den har med bloggen rubrik att göra: “Förlängda arm…”. Den kommer att hjälpa såå många människor i sitt dagliga värv. Jag blir både glad och paff – jag har bara delat en länk.

Det är de här unga, kloka, friska och starka läkarna som gör ett fantastiskt utvecklingsjobb.

Samtidigt så blir jag så jätteglad över de sociala mediernas möjlighet till positiv kraft. Att dela viktiga länkar med utveckling och framtidstro! Jag får syn på hur bra det matchar det som är delar i mitt yrke: Belysa, bekräfta, frilägga, uppmuntra det som utövaren vill uppnå.

Igår kväll var jag på ett möte och när jag lyssnar på människor så ser jag hur allt ligger framför – precis som våren. Det är än så länge relativt få som har mött professionell coaching och upplevt kraften, behaget, snabbheten och den smarta effekten. Alltså ligger det där framme och väntar som en soldränkt glänta i skogen eller ett fokus med krokus på en grön gräsmatta alldeles nära dig!

Har du hört att Fokus Fem – min nya App är på gång. Du kan läsa mer på min webb hur du ska få ut mesta möjliga smoth & smart coaching tillsammans med dig själv på fina fem minuter. Läs mer här!

Skip to toolbar