Film Fredag – hoppla hej! – Carin Coach

Hoppla hej! Redan fredag och dags för filmtajm! Visst, veckan har varit kort och som för mig känns den nästan “krympt” – du vet den där känslan av att: Oops var tog tiden vägen?

Har varit med om härliga möten på utbildningsdagar nere i Malmö och tåget hem kom inte iväg som beräknat, på grund av problem vid tågspåret, vilket gjorde att vi missade anslutningståget i Göteborg – kom hem sent igår kväll med känslan “över stock och sten”… Blev hämtad av en viss prins igår…och nu ska vi inte gå in i den sagan utan för dig som har tid idag, ikväll eller under helgen: Varför inte klicka på länken här nedanför och ser hur jag bläddrar med mitt egentillverkade “Dragspel” – utvecklingsplanen som fungerar så bra i jobbet.

Ha nu en magisk helg – det kommer vi att få, det vet jag redan… Håll utkik vem vet, det kan ploppa upp bilder på Instagram och, eller Facebook! 🙂

Här är alltså filmlänken för tredje gången att klicka på! 🙂 I varje steg har jag som mål att hålla hög service och göra informationen lättillgänglig för dig.

/Carin Coach 

Blir du nyfiken och vill veta mer så är det bara att: #callcarincoach.se 

Varmt Välkommen!

 

Film Fredag – hoppla hej!
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar