Verksamhet

Få loss kraften ur dig själv som ledare så du får kraften att lossna hos medarbetarna. På så vis stärker du både dig själv och din organisation. Det blir win- win-win, hela vägen. Som ledare blir du avlastad och resultaten visar sig simultant!

SPEED Coaching

För dig som undrar vad coaching är eller har någon konkret frågeställning – Läs mer

SPEED COACHING

Speedcoaching är precis som det låter – snabb coaching. Speedcoaching fungerar också för att testa, vad är coaching – hur kan jag ha nytta av det här för vår verksamhet, vår business och/eller för min egen utveckling.

I speedcoaching går vi rakt på sak och jobbar direkt med ett specifikt behov som du har. En “short cut”. Vill du fortsätta så följer vi gängse process med coachkontrakt mm. (Se process – länka).

Speedcoaching passar för t ex en akut utmaning, något specifikt som du snabbt vill komma åt. Vill du bara testa tjänsten med känslan – hur går ett coachsamtal till – så är speedcoaching ett bra sätt att själv uppleva.

Vi arbetar i 15 min (testa på) eller 45 min för specifikt ärende och ses online på en bokad tid. Det ger snabbt resultat, därav namnet.

Speedcoaching fungerar också för att testa, vad är coaching