Coaching online, personligt inre ledarskap | Carin Coach
Select Page

Coaching online, personligt inre ledarskap

Hitta ditt självförtroende! Tanka Energi – Du äger allt!  

Ditt självförtroende, din självkänsla och din självbild – alla delarna påverkar hur du värdesätter dig själv. 

 • Kärnan i mina coachtjänster är att Du vet och kan själv. Via frågor ger jag dig chans till dina upptäckter, som blir dina verktyg, så att du med min hjälp och inspiration själv “möblerar om” i allt det värdefulla som du redan äger, har, kan och vet.
 • Frågorna hjälper dig att hitta det som legat gömt, glömt kanske helt dolt – något nytt som du inte visste fanns och som du kan börja använda bums.
 • Det bästa är att få chans att prova och det får du om du vill. Kontakta mig och jag berättar hur vi jobbar. När du väl börjat hitta så rasslar det till på flera och olika plan i ditt liv. 

Varför – individuell coaching?

Individuell coaching handlar om hur du kan utveckla och påverka dina personliga val i livet, yrkeslivet och vardagslivet. Nyttan med tjänsten är att den:

 • förebygger och dämpar stress
 • förbättrar kommunikation
 • ökar självförtroendet
 • ökar självkänslan
 • ökar positivt tänkande
 • inspirerar till utveckling, nästa steg
 • frigör potential
 • förminskar hinder
 • ökar närvaron i “nu-et”
 • identifierar dina “energi-tjuvar” och täpper till problemet.

Vi har ett liv – vad gör du med ditt?
Kanske har du upptäckt, eller hört om någon kompis, vän som anlitat en professionell coach. Kanske har du sett hur stark han eller hon ser ut. Kanske har du märkt att något händer i deras närvaro. Kanske startade deras resa i något av följande coach-ämnen…

Oavsett vilka mål du har i ditt liv så kan du genom personlig coaching få hjälp med ditt inre personliga och professionella ledarskap av dig själv genom att t ex:

1. Arbeta mot dina mål. Våga sätta mål. Hitta dina mål.

2. Veta hur du ska nå målen och må bra under tiden.

3. Utvecklas och leva mitt i ditt eget liv, vara den du vill, medan du lever …

– i stället för att se livet passera ”där borta”, som vore det en film som gällde någon annan!

Starten

 • Det brukar starta i en känsla hos den som anlitar mig, något som av någon anledning skaver. Ibland vill kunden utveckla något specifikt.
 • Det startar alltid med någon form av kontakt. Ofta har den som kommer till mig tänkt i många år ca 5 – 7 år. De har sett mig någonstans, träffat mig, sett i sociala medier eller läst min spalt i NWT: Fråga Coachen.
 • Behöver du vänta så länge? Nä-e. Det är alltid fritt att kontakta mig – alltså ingenting kostar förrän vi har lagt upp en coachöverenskommelse. Det kan hända att du vill testa en eller två gånger. Mitt vanligaste upplägg är ett samarbete över ca 6 månader.
 • Samarbete online, via Skype, Viber, Facetime, vanlig telefon, mejl, sms – det finns olika varianter som vi anpassar. Funkar utmärkt! Ex. 30 min samtal/månad online.
 • För privatpersoner har jag tre olika paket: Basic (enstaka gånger), Medium (halvår ca 1 möte/mån), Advanced (ett år 1 möte/mån minst).
 • Du får exakt det som passar bäst för Dig. Jag lyssnar – vi designar ett upplägg ihop.

Personlig coaching är just vad det är – en skräddarsydd tjänst för dig och din unika personlighet. Det är en investering som ger dig livslångt värde. Upplägget sträcker sig i första hand över ett halvår ca 1 möte/mån, 1,5 -2 tim/coachmöte. Det är vanligt att fylla på med en eller ett par omgångar till, för att orka hålla i det nya som du lär dig. Det finns en “gammal” film, som beskriver lite hur arbetet går till. Vi kan alltså jobba IRL eller via telefon eller skype.

När mina coachkunder väljer flera halvårsupplägg, efter varandra, så justerar vi med nya målbilder. Varje upplägg är individuellt och personligt för dig. Det är du som är i fokus och som väljer hur du vill göra. Mitt mål är att göra “det bästa för dig” – det jag tror, ser, hör, känner – ska hjälpa dig snabbast och bäst mot ditt mål. Lägg märke till, det handlar inte om “rätt eller fel” – det handlar om att “möblera om lite”, upptäcka nytt och hitta den lättaste, smartaste, behagligaste vägen mot ditt mål. “Och om jag inte har något mål – om jag inte vet vart jag vill…” , så kanske du tänker.
Mitt svar – Då börjar vi där, precis där du är och utgår från ditt Nuläge.

Så här fungerar samarbetet:

 1. Vi bokar personliga möten via Skype/Facetime/telefon eller så ses vi i lämplig möteslokal.
 2. filmen ser du lite av det material som jag använder mig av, den röda tråden och strukturen över din utveckling. Bokade möten “gäller”, precis som hos doktorn. Det är respekten för vår respektive tid och planering.
 3. Före första Intromötet har vi talat igenom allt praktiskt kring ekonomi, etiska regler, tystnadsplikt, coachkontrakt och de frågor som du vill ha svar på. Vi gör klart ansvarsfördelningen som följer ICF´s 11 kärnkompetenser och kommer överens om hur starten ska läggas upp.
 4. Arbetet startar med Introsamtalet, vi har sedan successiv utvärdering och slutlig utvärdering. Om samarbetet av någon anledning inte skulle komma igång, så hittar vi en lösning på det. Du kan känna dig helt trygg i affärsupplägget. Vårt samarbete bygger på trygghet, tillit & konfidentialitet.

För att din Personliga Coaching ska komma igång gör så här:

 1. Mejla vad du funderar på. Du får svar så snabbt jag kan, max 10 dagar.
 2. Du kan också prova att ringa mig – jag försöker återkoppla så snart jag kan, om inte så går telefonsvararen på. Säg ditt namn och nummer och jag hör av mig till dig. #callcarincoach 🙂
 3. At Your Service! +46 (0)70 399 15 73 eller carincoach@gmail.

Vill du vet mer om hur det funkar? Då kan du  läsa texten nedan. Det är massor av ord och kanske hjälper det dig i ditt beslut. Vill du hellre prata med mig och komma till kärnan direkt så klicka här!

Ska du göra något specifikt Det kan vara nytt, enstaka eller återkommande, som du vill behärska. Det kan vara i princip vad som helst, som gör att du “fastnar” i relation till dig själv och/eller andra. Du vet vad som får dig att tappa självförtroende, tvivla på din självkänsla, snubbla på din självbild – tankar och känslor som stoppar dig, hindrar dig från att komma vidare och agera mot ditt mål.

Det kan gälla såväl arbetsliv (karriär) som privatliv (relationer familj, släkt vänner).
Du som ringer kan vara vem som helst och du förblir “anonym”. Jag arbetar enligt ICF´s 11 kärnkompetenser  och där är till exempel konfidentialitet en självklar del. Det går alltså inte att klämma ur Carin Coach någon information om dig som kund.

EXEMPEL – Du vet bäst själv vad som påverkar dig negativt, så att du hindras. Det är ditt behov som styr. Kanske känner du igen dig i exempel som kan vara utmanande hämtade från arbetsliv och privatliv där kommunikation ingår:

 1. Ta kontakt med folk, mingla, ringa upp – hantera svåra samtal på jobbet
 2. Tala inför grupp – hålla anförande stort/litet föredrag – scenskräck – röstproblem.
 3. “Varmprata” (sociala samtal) – säljsamtal – anställningsintervju.

Nyfiken på hur coaching kan utveckla hela ditt liv och hur du kan få verktyg direkt, designade efter dig och din personlighet? Kontakta mig här!

Sitter du fast i en tanke, en känsla, ett hinder (som du inte får kläm på vad det är)?
Har du tappat motivationen, känner dig lite låg, tömd på energi eller något annat som “gnager”? Har du svårt att hitta ditt mål? Det kan vara flera anledningar till att du snabbt vill ”komma upp på rälsen” igen.

Tempot i dagens samhälle är högt. Det är väldigt lätt att tappa fotfästet och nästan ”halka ur sig själv”, tappa bort sig själv. Min erfarenhet av tusentals coachsamtal garanterar att du får chans att uppleva stor och direkt positiv skillnad. Du hinner hejda en negativ utveckling och hittar nya sätt att tänka på och agera. Om ditt mående är av tyngre karaktär guidar jag dig vidare.
Jag arbetar inte som terapeut.

“Ditt mål” är mitt fokus, jag väljer det allra bästa för dig och jobbar  som sagt, under konfidentialitet.

Webbcoaching kan ske på olika sätt:

Exempel: Skype/Viber/Facetime/Messenger/Telefon/mejl/sms

Första telefonsamtalet kostnadsfritt, alltså när du ringer och tar kontakt. Kanske vill du prova på en 5-10 minuters-coaching – som jag bjuder dig på.

När vi kommit överens om upplägg och det praktiska så betalar du i förväg med Swish 123 156 94 25  eller via Faktura.

Jag har tre olika IRL- paket som är anpassningsbara för ONLINE – coaching. Texten återkommer flera gånger – ibland behöver vi läsa flera gånger för att få en uppfattning o känsla.

 1. Basic – 3 ggr
 2. Medium – 6 ggr
 3. Advanced – 6 ggr

Skillnaden mellan paketen är antal tillfällen, men framför allt antal minuter. Jag förklarar exakt och skräddarsyr efter ditt behov.

I klartext, beroende på vad ni står inför så plockar vi ihop ett lämpligt upplägg. Det kan tex vara en kombination av möte IRL och online. Jag lyssnar in och ger dig ett förslag på det som jag bedömer som mest effektivt och till bästa pris, så klart!

Välkommen! #callcarincoach 🙂

Skip to toolbar