Chefscoaching Online Digital Coach och IRL | Carin Coach
Select Page

Chefscoaching Online Digital Coach och IRL

Digital coaching i extrem tid. Coronavirus välter världen på högkant! Hur klarar du som VD, ägare, chef att hantera frågor, utmaningar och problem? Lyft på luren , jag lyssnar och berättar med exempel om hur du snabbt kan få hjälp för dig själv och för din verksamhet. Coachteknikerna täcker en stor yta av vardagsproblem. Låt mig berätta!

Gör som andra #callcarincoach       Känd för att svara snabbt!

NYHET! #hyrcarincoach-snabbtsvar!

 

Engagerad och ansvarstagande medarbetare skapar skön stämning på jobbet, folk håller sig friska och glada. Hur går det till?
Du får verktyg där du kan återanvända dina erfarenheter och anpassa din mest effektiva ledarstil som bygger på ökad medvetenhet och ökad självkännedom.Killarna på Audio Video har tagit GRÖNT KORT i Coachande förhållningssätt och vi firade med tårta från Holgers Konditori i Säffle.

Foto taget vid en workshop – gillar bilden med gässen, hör deras ljud och smarta växeldragande i plogen.

Sven Peterson, med trettio års erfarenhet från stålbranschen har flera gånger berättat på scen om vilken konkret nytta han har av coachingen i affärsmötena, t ex 8 milj SEK.NWT skrev ett stort reportage där texten gräver fram värdet ur denna relativt moderna och “abstrakta” tjänst. Brukar säga, den ska upplevas! Och jag erbjuder ofta “prova – på” … när du tar kontakt.

Metoden bygger på bl a, Systemteori, KASAM, NLP verktyg som anpassas till dig, verksamheten och som kan återanvändas och förfinas i samarbetet. Ovan några exempel på samarbeten.

Effekten är positiva resultat i siffror (lönsamhet), frisknärvaro och kontinuerlig utveckling på arbetsplatsen. Känslan av att kunna “ta på” närvaro-känslan.

Du som chef frigör energi hos både dig själv och hos medarbetarna samtidigt som ni alla mår bättre och bättre. Det låter för bra för att vara sant och verkligheten går om sagan här. De flesta överraskas av att de positiva effekterna kommer så fort. Vi arbetar med verkligheten på riktigt! 😀

Det personliga och professionella inre ledarskapet är nyckeln
Fokus på coachingen ligger i den personliga utvecklingen, kommunikation inom och mellan såväl medarbetare som ledare & chef, individens ansvar och tydliga målbilder.

Ibland har jag svarat så här: ” Vi arbetar konkret med “Det mänskliga ISO´t”, alltså hur vi samarbetar och skapar oss den mest gynnsamma miljön i arbetsprocesserna med fokus på mål, resultat och resursanvändning. “

Resultatet märks i fungerande samarbete där kommunikationen flyter naturligt och där verksamheten når sina mål med råge.

 Vi arbetar med verkligheten, i verkligheten enligt 70, 20, 10.
Det vill säga, det du får göra (70) ökar din action jämfört med (20) och (10) som är ren undervisning. Siffrorna i procent.

Två saker behövs: Vilja och kontakt med #Carin Coach, vars signum är: Göra det komplicerade lätt och kostnadseffektivt genom att gå på kärnan direkt. Vi kan jobba online, via telefon i kombination med möten IRL, det som passar er allra bäst. Hör av dig så skräddarsyr vi ett upplägg som passar perfekt för dina och era behov.

Det finns 4 paket att välja mellan + Abbonnemangsupplägg online.

  1. Basic
  2. Medium
  3. Advanced
  4. De Luxe
  5. Abbonemang – Coach on demand med specifika avgränsningar.

Vill du läsa mer kan du klicka dig vidare nedan. Mitt tips – ring mig i stället, eller mejla och skapa kontakt. Jag hör av mig och är som sagt känd för att svara snabbt! När jag får höra vad ni står i så föreslår jag ert bästa upplägg.

Varmt Välkommen! 🙂

Läs mer här vilken inriktning du kan välja på chefscoachingen!

Läs mer om GRÖNT KORT – utbildning i coachande förhållningssätt för team.

Läs mer om Coachande handledning för ledare här!

Läs mer om effektiva Workshops på arbetsplatser här!

Välkommen!

Skip to toolbar