Shop – Coachböcker, coacha dig själv – Carin Coach

Shop – Coachböcker, coacha dig själv

Nedan ser du omslaget till Kommande natt… bok 3/3 i Coachtrilogin, färdig till #Bokmässan Göteborg sept 2014.
Förord av världsberömda, Tina Thörner (kartläsare i rally, föreläsare, coach och entreprenör) i alla tre böckerna. Tinas ord klingar ut i världen och jag bär dem här på min sida med oändlig stolthet.

Här på sidan ligger den senaste boken överst precis som i ett CV. Vi blickar mot framtiden! Skrolla ner till botten av sidan om du vill starta från början, med JA-lagen, där Ja(nte)-lagen krängs ut och in och går upp i rök på kuppen!

Du kan ta till dig informationen bok för bok, eller här där de presenteras i det tidsflöde som de kommit till genom. Det finns många upprepningar och det beror på att böckernas upplägg är lite annorlunda. Då behöver vi ofta få höra saker flera gånger, på lite olika sätt. Böckerna vill på riktigt! Böckerna vill ge dig chansen att komma åt ditt liv, din utveckling nu!

Mina bästa gåvor kommer när det passar dig som bäst. Kanske har just du turen att få koden av mig som gäller för erbjudandet nedan.
Mejla mig din beställning med fullständig postadress med postnummer och ort. Du får då köpa hela coachtrilogin för endast 599 kr. Ta chansen! (50 kr för exp. avg & porto tillkommer) Totalt: 649 kr för 6 värdeskapande böcker.

Det är huvudbok (funkar som din coach) och anteckningsbok (där du blir aktiv och skriver och väljer ditt nästa steg, när du reflekterat över ditt eget svar).

Du tjänare in en huvudbok på att köpa hela coachtrilogin för 599 kr! (ord pris 847 kr). Du får med dig mängder med kompetens på vägen!

Det är totalt sex böcker (för 599 kr) varav tre är anteckningsböcker, som ger dig personlig utveckling i nytt format.

  1. Du kan smyga igång med JA-lagen (nr 1) och så kör du vidare med
  2. PLUSPOLEN (nr 2) och
  3. Kommande natt… (nr 3). Du får,  “nya verktyg för att ta in, se, tolka och känna omvärlden”, så säger mina nöjda läsare.

De blir helt uppfyllda av positiv energi och aktivitet på sitt eget vis – ibland genom att bara vara – vila och sortera i allt det bra som redan finns i livet och tillvaron. De som vill nå riktigt varaktig effekt och komma åt djupet – anlitar mig som coach. Det här sker ofta parallellt med bokläsningen – ett effektivt sätt att arbeta på.

Den medvetna sorteringen är en del av “själva grejen” och att välja bort energitjuveriet som suger kraft i onödan. Att kunna göra det på ditt eget och behagliga sätt – det är ännu ett exempel. Kanske har du något som du verkligen vill uppnå – ett mål, eller något du vill förändra, bli av med, något du vill börja med – vad vet jag?

Flera kunder kombinerar bokköpet med individuell coaching och når på så vis ännu snabbare resultat.

Carin bokomslag (1)

Foto: perolsson.com. Fotomontage, Sanna Hedin. Tavlan målad av Carin H Bladh, juli 2013. Tyget tryckt på Bergh Fabrics – nu tillsammans med TOBEX.

Kommande natt… (299 kr). Boken öppnar sig ännu mer för framtiden med djupare tankar av filosofisk karaktär. Boken släpper oss fria, både dig som läsare och mig som författare och det sker en stafettövergång, som du får läsa om i boken. Vi rör oss mot det nya, som jag och många med mig kallar, Känslans paradigm. Hur vi mår i vårt liv.

Vi människor har nått en ny utvecklingsnivå där vi tack vare tekniken, lär oss på ett snabbare och effektivare sätt om hur vi till exempel använder vår energi med så lite slagg och spill som möjligt! Hur gör jag för att må bra en hel dag? Bara det! Den grammatiska nivån i tredje boken är: oss (objektsform av vi).

Vad vill vi egentligen lämna efter oss till kommande generationer? Hur väljer vi våra steg idag, just nu – så att vi stolta kan se tillbaka på det vi skapade? Hur vill vi att våra barn och barnbarn ska tala om oss – vi som gick före? Hur tar du och jag ansvar för vår stund på jorden?

Vad är det vi vill med våra liv på jorden? Min erfarenhet där jag rör mig inom mitt eget land och utomlands är att vi vill så lika saker. De allra flesta av oss strävar efter ett bra och ännu bättre liv med bra mat, miljö, hälsa, fred, frihet, samvaro, gemenskap, trygghet, utbildning och utveckling för våra barn. När var och en bidrar med en mini-grej så blir det stora resultat till slut. Vi behöver hålla fokus på rena, fria med friska tankar och värderingar som för mig bottnar i allas lika värde, demokrati, yttrandefrihet, åsikts-och religionsfrihet och det enkla, nära positiva förhållningssättet där vi respekterar och bryr oss om varandra.

Idag kan du köpa alla tre böckerna i pappersformat och som E-böcker, länkarna ligger längre ner på sidan. Om du vill köpa böckerna i E-boksformat, så kan du beställa anteckningsboken Min bok (vit eller grå) separat, 49 kr + frakt.

Det viktiga är att du skriver själv för att upptäcka hur du kan välja av det du tänker, känner och svarar på mina frågor. Du kan tänka att boken fungerar som en Coach och anteckningsboken är “Du”, den som ansvarar för att omsätta och aktivera det du upptäcker i dina svar. 

När du beställer böckerna av mig, signeras de, packas vackert och skickas till din adress. Böckerna säljs som Bokpaket med huvudbok och anteckningsbok (Min bok), där “professorn bor”, du alltså. Det är där du skriver svar på coachfrågorna och det är i Min bok du får syn på dina egna svar och hur du kan välja väg, bestämma dig, ta ansvar för ditt val och genomföra. Det är här du börjar coacha dig själv mot ditt mål.

_MG_0221

Plympennan finns med som signal att du behöver SKRIVA SVAR för att få syn på dina egna ord, tankar och känslor. Det räcker inte att hålla det i huvudet, vilket beror på hjärnans begränsning med att bearbeta avancerad och mer komplex information.

 

 

IMG_3340

På väg hem från Bokmässan i Göteborg (2014). Jag satt på tåget och la boken i mitt knä. Ser du klänningen? Min smyckeskollektion och mina klänningar skulle kunna få en egen sida här på webben – men det får bli när tid finns för sådana utsvävningar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klick här för att läsa intervjun om PLUSPOLEN.009

Pluspolen (2013), del 2/3 i Coachtrilogin 299 kr.
Med förord av Tina Thörner.

PLUSPOLEN är en positiv språngbräda vidare i utveckling. I den här boken får du ta del av en stor tanke om språket, samtidigt som du coachar dig själv mot dina mål. När du har läst boken kommer du att ha en ny syn på dig själv, din stund på jorden och hur du förvaltar den tillsammans med andra. Frågan är inte om, utan hur mycket, du kommer att gnistra! Den grammatiska nivån är vi och idénivån är tanken om språkets påverkan på vår action och vår föreställning om vad som är möjligt i skolan, på våra arbetsplatser och med vår närvaro på Internet. Hur medvetna är vi om språkets påverkan på tanken?

Köp PLUSPOLEN som E-bok! Köp till Min bok, 49 kr för dina viktiga svar, där du skriver och ritar.
https://www.load2read.se/ebok/9789197998833/pluspolen/

PLUSPOLEN (2013) del 2/3

Se filmen, författarintervjun om PLUSPOLEN! Kolla in klänningen!
Läs författarintervjun om PLUSPOLEN.

JA-lagen del 1/3 (2011)book_new2.kopia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs författarintervjun om JA-lagen (2011), med förord av Tina Thörner.

JA-lagen kom till som ett svar på mina erfarenheter och jag ställde mig frågan: Vad händer om vi kränger ut och in på JANTELAGEN? Vad sker när vi snokar upp det positiva överallt, till och med i det negativa? Då trillade (nte) – bort och blev “JA-lagen”. Det handlar om din unika chans att i varje stund medvetet välja förhållningssätt. Den grammatiska nivån är “jag”, vad kan jag göra, vad kan jag påverka och idénivån bär fredstanken; när vi på riktigt lär oss genom samtal och önskan om att göra gott för varandra och oss själva.

JA-lagen, del 1/3 i Coachtrilogin 249 kr – huvudbok + anteckningsbok.

Vill du läsa JA-lagen som E-bok?
Köp till Min bok, 49 kr – för dina viktiga svar!

Coachtrilogins E-bokslänkar samlade på ett och samma ställe:

  1. http://www.adlibris.com/se/e-bok/ja-lagen-9789197998895
  2. http://www.adlibris.com/se/e-bok/pluspolen-9789197998833 
  3. http://www.adlibris.com/se/e-bok/kommande-natt-9789197998864

Lite allmänt om böckerna, de nya beskrivs på olika sätt!
Böckerna är skrivna mellan 2011 och 2014. Syftet med dem är att erbjuda coaching åt folket, ja till var och en som via läsningen kan coacha sig själv på egen hand. Jag, som coach, ligger inbäddad mellan raderna och viskar, frågar och peppar dig efter vägen. Böckerna är också kursböcker i mina utbildningar. Böckerna stärker dig extra när du/ni köper mina coachtjänster.

Hela mitt koncept handlar om dig, er och vägen till det mål du, ni satt upp. Du, ni är experter på ert område – jag är expert på att hjälpa dig, er att nå målet på ert speciella sätt. Jag arbetar alltså både med individer, grupper och team.

Sidan uppdaterad 2017-05-07

Skip to toolbar