Bästa bilen bruden!?! “My baby drew up in a brandnew…” – Carin Coach

Hej därute! Om du mött mig förut så har du säkert lagt märke till att jag har en passion för allitteration, begynnelserim, för skönhet, detaljer, det som är snyggt, snabbt, spännande och… listan kan göras superlång.

Den här veckan (nr 19) är det Internationella Coachveckan och jag har utlovat att tala om TID i mina sociala kanaler. Hur lång tid tar det att förflytta sig hit och dit, fysiskt och mentalt. Tja, det är frågan – jag jobbar med båda prylarna i mitt yrke och visste du att ordet COACH ursprungligen var beteckningen på en kärra, en slags taxi som tog en person från punkt A till punkt B. I mitt arbete sker förflyttningen mentalt i både tanke, ibland kropp och känsla. Därför tycker jag att det passade perfekt att skriva den här texten med ett företag om bilar! 
D
u får gissa tre gånger om du tror att jag tyckte att det var kul att registreringsskylten COACH fanns ledig, när jag köpte min lilla BMW på Autowåx i Karlstad.
Här står jag med ingen mindre än Tina Thörner, the one and only, som skrivit förordet i alla mina tre coachböcker. Hon kör en startvimpel med min rosa plympenna – vi hade inget annat i hastigheten. Vi hade nå´t kul på gång där i centrala Karlstad – några år sedan. I bakgrunden står folk och tar kort på de ljuvliga magnolierna som blommar så magnifikt så här års.

Om jag fick drömma om att susa fram i en speciell bil så skulle det vara en rosa, helst öppen Cadillac. Tänka att cruisa fram i den sådan en ljummen afton… wow!

Idag finns möjligheten och hjälp att finna – för dig som är riktigt bilintresserad. Det är tips om hur man kan skeppa in sina favoritfordon från andra länder. Jag har sett att Magnus på BMW har en grym utställning av bilar där nu. Ska svänga inom om jag får TID… där kom det igen – det magiska begreppet som jag återkommer med i morgondagens blogg.

/Carin Coach 🙂

Gör som andra: #callcarincoach!

Skip to toolbar