Alla hjärtans dag! Det svämmar, va härligt! – Carin Coach

En bild säger mer än tusen ord, sägs det. För vem klappar ditt hjärta? Nu är jag där igen, lusten att sitta och skriva, länge och väl. Var tar alla dina tankar och känslor vägen? Det svämmar av kärleksyttringar, blommor, choklad, godis och vänliga ord. Det är så vackert tycker jag hur vi människor kan bry oss om, hjälpas åt och få varandra att växa.

LinkedIn har jag haft en liten miniserie som jag kallat för #Butterfly. Det bara kom, vet inte exakt varifrån. Den där lilla fjärilen har svävat runt i det virtuella rummet och nu är den på väg att landa. Håll lite extra utkik.

Den lilla fjärilen har fascinerats av alla kärleksfulla hälsningar som kommer i förutbestämda vågor, en vid jul, nästa vid nyår och så nu vid Valentine. När kommer nästa? Vad skulle hända om vi lät det pågå hela tiden? Hur skulle vårt samhälle utvecklas? Hur skulle vi må? Det här resonerar jag om i mina tre coachböcker – i coachtrilogin.

Bestämmer du dig för att du vill ha alla tre så mejlar du mig på carincoach@gmail.com före klockan 24:00 och du får du, dagen till ära, ett hjärtans-pris!

/Carin Coach 

Alla hjärtans dag! Det svämmar, va härligt!
Tagged on:                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar