Virtuellt Bloggcafé, vad är det – fikar man i etern eller? Vem är gästen? Min andra kändis som gör entré i cafét är ingen mindre än Janne Schaffer, gitarrist i världsklass! 

VIRTUELLT BLOGGCAFÉ
Kaffekopp från Pomonadalen, Handelsträd-gård i Säffle.

Så här går det till: Jag bjuder in personer som jag är nyfiken på, gärna #kändisar, och frågor dem tre frågor + 2. Vi ses och fikar över nätet, eller i verkligheten. Resultatet av vårt samtal kommer här i bloggen. Jag lägger länkar längst ner i varje blogginlägg där du kan se GÄSTLISTAN och klicka fram respektive blogginlägg. Nu kommer…

Frågorna:

 1. Kaffe eller te?
 2. Kopp eller mugg?
 3. Vad innebär kändisskap för dig?
 4. Vilken är din bild av coaching?
 5. Vad har du på gång just nu?

IMG_9290[1]
Millesviks kyrka lördag kväll efter konserten – vi hann med ett foto och några ord. Mina kinder är randiga av rörelse… vilken musiker!
Svaren från Janne, i princip citat, med kusriverad stil.

 1. Kaffe
 2. Mugg
 3. Jag är mig själv. Jag kan ibland uppleva att jag kan vara förebild för en del så då är det viktigt att jag fattar beslut som väl stämmer överens med mitt inre (hjärta). Det är ibland lätt att ta snabba beslut men jag föredrar att tänka igenom ett tag innan jag bestämmer mig för något. Det är inga särskilda fördelar att vara kändis. Jag tänker att alla har något som är speciellt, annorlunda “stört” i någon mening. Jag betraktar mig själv som “normalstörd”, säger Janne med ett garv.
 4. Min erfarenhet av coaching är jag själv lyssnat till mitt inre hjärta.
 5. Stora Jubileumskonserten på Nalen i Stockholm 18 september, Ted Gärdestad- konserterna, Kalix med ungdomar, Storband i Lund, konsert i Eksjö och en spännande organist /…/ Det står på hemsidan! Tips! Klicka och kolla in!

IMG_9303[1]
Här sitter jag och “fikar” med Janne på distans. Torse Trädgård, på Skördefesten, Värmlandsnäs. Kaffet och våfflan är på G i “environgerna”.
Janne berättade om allt det spännande som ligger framför i höst och jag inser att det bästa är att du klickar in på Jannes hemsida för att boka biljetter, köpa hans bok, skivor och orientera dig. Jag fick en mini-inblick i arbetet med alla förberedelser, uppladdning, preparationer – det osynliga arbetet. Mycket intressant och boken ska jag kasta mig över! Här kan du läsa om mina upplevelser kring lördagskonserten i Millesviks kyrka. Klicka här!

 

 

 

 

GÄSTERNA I MITT VIRTUELLA BLOGGCAFÉ HÖSTEN 2015

 1. DAGNY CARLSSON, 103 år och Bloggkollega. Datum:  27 aug.
 2. JANNE SCHAFFER, gitarrist och världsartist. Datum: 7 sept.

Ha en strålande septembervecka!

/Carin Coach 🙂

Virtuellt Bloggcafé – nästa kändis!
Tagged on:                                         

One thought on “Virtuellt Bloggcafé – nästa kändis!

 • 7 September, 2015 at 08:28
  Permalink

  Hej!
  Vilken härlig idé med virtuellt bloggcafé. Jag har satt som förutsättning för att tacka ja till Facebookvänner att vi träffas och fikar först.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar