Hej därute! Här är det vitt i luften – hur ser det ut hos dig? I Sverige kommer snön tidigt vissa år, även i de södra delarna av detta avlånga land. Nu ska jag strax återvända till rubriken på dagens blogg, men först lägger jag in artikeln som idag belyser att november månad, som upplevs som en mara för många, tar slut idag. I år har jag upptäckt något nytt med november och det får följa med in i december … jätteintressant. Här kommer bilden fotot av inslaget som jag glömt att lägga upp.

Källa: Nya Wermlands Tidningen, Arbete & Ekonomi – bilaga, onsdag 22 nov 2017. Spalten: Fråga Coachen. Exempel på hur jag vill dela med mig mer. Har glömt att visa. 

Vill bli bättre? Känner du så nån´n gång, då och då eller varje dag? Vad vill du bli bättre på?
Vad skulle det ge dig att bli bättre på det?

För egen del så jobbar jag med de här sakerna varje dag, utveckling, hinder, måsten, mål, lust, motivation, krav utan inbördes ordning och jag älskar det. Det är mitt yrke och mitt jobb. Att samtidigt jobba med min egen utveckling ingår som en naturlig del, då jag följer den filosofi som ICF global lagt grunden till och där jag är aktiv i ICF Sweden Chapter. Just nu ingår jag i två olika arbetsgrupper, Redaktionsrådet och Cyber Chapter. Det ger hela tiden nytt lärande att befinna sig >>i<< lärande och jag älskar det! Som du märker har jag, och har under hela livet haft, en passion för utveckling, lärande och hur det går till när vi tar till oss nya saker.

En sak som jag vill bli bättre på är att dela med mig av min kompetens i media, i sociala media, på webben i en specifik plattform och här i bloggen. Och hur ska jag fixa allt det där, tro? Jag behöver lära mig och jag behöver hjälp med det som jag själv inte kan eller klarar av så bra.

Jag har grymma planer för 2018 – hur tänker du? Vad vill du bli bättre på? Det vore så kul att få höra dina tankar i en kommentar i bloggen eller direkt intill bloggposten.

Snart första advent! Önskar dig en kalasfin helg!

/Carin Coach

Vill bli bättre!
Tagged on:                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar