Vårruset 2017 – Carin Coach

Blossom värmer upp oss på Vårruset redan nu! Faktum är att hon i sin roll som scenartist var i Karlstad i helgen. Jag läste fina recensioner i tidningen, NWT och var på vippen att få chans att höra Afro-Dite live, jag gillar verkligen Motown -sound och soul.

Den 17 maj går motionsloppet i Karlstad och då hoppas jag få ta en selfie med Blossom igen, då jag är stolt Vårrus-ambassadör sedan 6 eller är det 7 år!?

Har du förresten hört talas om Vårruset?
Det är ett 5 km långt motionslopp för kvinnor, där man deltar efter förmåga och startar i olika klasser; gå, jogga, springa. Läs detaljerna på webben, där jag hämtat citatet: ”Vårruset, världens största motionsserie för tjejer, blir ännu större. /…/ totalt beräknas över 110 000 tjejer delta vid något av de 20 stoppen runt om i landet. Vårruset 2017 har premiär i Malmö den 2 maj och avslutas i Östersund den 13 juni”.

Håll utkik i sociala medier och i mitt bloggande för här ska vi rusta oss för att få ihop lag – eller hur! Jag minns min tvekan, i början, hur jag deltog utan att träna, ho ho – det där kan jag berätta mer om.

Ge dig själv chansen att testa något nytt – om du inte redan är anmäld. I år går 15 kr av anmälningsavgiften till  forskning inom Barncancerfonden. Du vinner på att bestämma dig nu då det är en stegring i anmälningsavgiften.

När du anmält dig till loppet i Karlstad 17 maj på www.varruset.se är du varmt välkommen att mejla mig om du vill ingå i mitt lag. När vi hörs över mejlen får du alla detaljerna. I mitt lag kör vi i egen takt och samlas på picknick-filt efteråt. Det är hur kul som helst och vi får en massa mys med oss på vägen. Du får all info av mig när du mejlar mig på carincoach@gmail.com 

  1. Anmäl dig så snart du kan – före 28/2 (prisstege).
  2. Mejla mig – fritt (noll kr.) Vi snackar ihop oss om träning mm.
  3. Vi är igång!

Tack härliga du för att du delar och sprider bloggen till så många du kan! Ha en fin helg och som sagt, fortsättning följer…

/Carin Coach 🙂

 

Vårruset 2017
Tagged on:                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar