Coachyrket är relativt nytt – Sokrates sägs vara den förste coachen där han gick omkring på gatorna i Athen för ca 2000 år sedan och ställde öppna frågor till studenterna. Det magiska sker när “studenten” upptäcker svaren inom sig själv och därefter ansvarar för sin design på vägen mot sitt mål.

Coaching – arbetsmetod
Vi jobbar i pass om 90 min och bäst resultat ger en serie på minst 6 coachmöten spridda över ca ett halvår. Samtalen bygger på öppna frågor – där utövaren själv kommer fram till svaren. Coaching är ett samarbete mellan coach och utövare där ansvarsgränser och tystnadsplikt är noggrant uttalade. Coachen har ansvar för att leda processen, föreslå övningar mm. Utövaren har ansvar för sig egen vilja och action. Coachens totala närvaro och skräddarsydda bemötande gör varje möte unikt och värdeskapande.

Ord_webb

Vi har ett unikt dokumentationsmaterial där vi kan följa processen steg för steg vid varje coachmöte. Vi använder ett coachkontrakt som kvalitetssäkrar och garanterar tjänsten. Carin Coach har obegränsat med kreativa coachövningar, i pappersform, och fysisk form som aktiva verktyg. Carin Coach använder sin unika intuition och kreativa sida i coachmötet. Utövaren äger tiden i mötet och har alltid möjlighet att välja, designa och avgöra vad den vill ha. Som certifierad coach arbetar jag enligt ICF´s (International Coach Federation), internationella regler om tystnadsplikt och etik.

Nedan finns olika coachtjänster som du kan läsa mer om.

  • Individuell coaching – Din personliga utveckling, kan gälla hälsa, karriär, realtioner.
  • Ledarcoaching – Chefscoaching gäller för dig som leder dig själv och andra.
  • Teamcoaching – Gäller för ett team – vi arbetar i workshop.

Coaching fungerar även via Internet och andra tekniska lösningar som:

  • E-post/telefon/sms, mobil
  • Chatt
  • Skype/Viber

Du kan förstärka dina coachmöten med att läsa alla mina tre böcker i Coachtrilogin.

Boka möte
Välkommen att boka ett möte på telefon och/eller i verkligheten. Kontakta mig för prisbild.

 

 

 

 

Skip to toolbar