Vi har ett liv – vad gör du med ditt?
Kanske har du upptäckt, eller hört om någon kompis, vän som går hos en professionell coach. Kanske har du sett hur stark han eller hon ser ut. Kanske har du märkt att något händer i deras närvaro. Kanske startade deras resa i något av följande coachämnen. Läs mer här om vilka som anlitar mig och få exempel på vad jag kan hjälpa till med, inom vilka fokusområden jag coachar. Kom tillbaka hit igen!

Oavsett vilka mål du har i ditt liv så kan du genom personlig coaching få hjälp med att:

1. Våga sätta mål.

2. Veta hur du ska nå målen och må bra under tiden.

3. Utvecklas och leva mitt i ditt eget liv, vara den du vill, medan du lever …

– i stället för att se livet passera ”där borta”, som vore det en film som gällde någon annan!

Personlig coaching är just vad det är – en skräddarsydd tjänst för dig och din unika personlighet. Det är en investering som ger dig livslångt värde. Upplägget sträcker sig i första hand över ett halvår ca 1 möte/mån, 1,5 -2 tim/coachmöte. Det är vanligt att fylla på med en eller ett par omgångar till, för att orka hålla i det nya som du lär dig. Det finns en “gammal” film, som beskriver lite hur arbetet går till.

När mina coachkunder väljer flera halvårsupplägg, efter varandra, så justerar vi med nya målbilder. Varje upplägg är individuellt och personligt för dig. Det är du som är i fokus och som väljer hur du vill göra. Mitt mål är att göra “det bästa för dig” – det jag tror, ser, hör, känner – ska hjälpa dig snabbast och bäst mot ditt mål. Lägg märke till, det handlar inte om “rätt eller fel” – det handlar om att “möblera om lite”, upptäcka nytt och hitta den lättaste, smartaste, behagligaste vägen mot ditt mål. “Och om jag inte har något mål – om jag inte vet vart jag vill…” , så kanske du tänker.
Mitt svar – Då börjar vi där, precis där du är och utgår från ditt Nuläge.

Så här fungerar samarbetet:

  1. Vi bokar personliga möten i lokal eller via Skype/Facetime/telefon. På filmen ser du det material som jag använder mig av, den röda tråden och strukturen över din utveckling. Bokade möten “gäller”, precis som hos doktorn.
  2. Vid första Intromötet talar vi igenom allt praktiskt kring ekonomi, etiska regler, tystnadsplikt, coachkontrakt och de frågor som du vill ha svar på. Vi gör klart ansvarsfördelningen som följer ICF´s 11 kärnkompetenser.
  3. Arbetet startar med Introsamtalet, vi har sedan successiv utvärdering och slutlig utvärdering. Om det skulle trassla (av någon anledning) så hittar vi en lösning på det. Du kan känna dig helt trygg i affärsupplägget.

För att din Personliga Coaching ska komma igång gör så här:

  1. Mejla vad du funderar på. Du får svar inom max 10 dagar
  2. Klickar det så kommer vi igång direkt!

Vill du ha supersnabb hjälp – klicka här!

Välkommen! Här ser du om jag har några tider lediga: Boka direkt.

Läs vad kunderna säger om min coaching här. Här finns några av mina kunder, kanske är du en av dem? Berätta för andra vilken nytta du haft av min coaching, för som du vet – jag är tyst som muren. Här står endast godkända och direkta citat.

Skip to toolbar