Vi har ett liv – vad gör du med ditt?
Kanske har du upptäckt, eller hört om någon kompis, vän som går hos en professionell coach. Kanske har du sett hur stark han eller hon ser ut. Kanske har du märkt att något händer i deras närvaro. Kanske startade deras resa i något av följande coachämnen. 

Oavsett vilka mål du har i ditt liv så kan du genom personlig coaching få hjälp med att till exempel:

1. Arbeta mot dina mål. Våga sätta mål. Hitta dina mål.

2. Veta hur du ska nå målen och må bra under tiden.

3. Utvecklas och leva mitt i ditt eget liv, vara den du vill, medan du lever …

– i stället för att se livet passera ”där borta”, som vore det en film som gällde någon annan!

Personlig coaching är just vad det är – en skräddarsydd tjänst för dig och din unika personlighet. Det är en investering som ger dig livslångt värde. Upplägget sträcker sig i första hand över ett halvår ca 1 möte/mån, 1,5 -2 tim/coachmöte. Det är vanligt att fylla på med en eller ett par omgångar till, för att orka hålla i det nya som du lär dig. Det finns en “gammal” film, som beskriver lite hur arbetet går till. Vi kan jobba IRL eller via telefon eller skype.

När mina coachkunder väljer flera halvårsupplägg, efter varandra, så justerar vi med nya målbilder. Varje upplägg är individuellt och personligt för dig. Det är du som är i fokus och som väljer hur du vill göra. Mitt mål är att göra “det bästa för dig” – det jag tror, ser, hör, känner – ska hjälpa dig snabbast och bäst mot ditt mål. Lägg märke till, det handlar inte om “rätt eller fel” – det handlar om att “möblera om lite”, upptäcka nytt och hitta den lättaste, smartaste, behagligaste vägen mot ditt mål. “Och om jag inte har något mål – om jag inte vet vart jag vill…” , så kanske du tänker.
Mitt svar – Då börjar vi där, precis där du är och utgår från ditt Nuläge.

Så här fungerar samarbetet:

  1. Vi bokar personliga möten i möteslokal eller via Skype/Facetime/telefon. På filmen ser du det material som jag använder mig av, den röda tråden och strukturen över din utveckling. Bokade möten “gäller”, precis som hos doktorn.
  2. Före första Intromötet har vi talat igenom allt praktiskt kring ekonomi, etiska regler, tystnadsplikt, coachkontrakt och de frågor som du vill ha svar på. Vi gör klart ansvarsfördelningen som följer ICF´s 11 kärnkompetenser och kommer överens om hur starten ska läggas upp.
  3. Arbetet startar med Introsamtalet, vi har sedan successiv utvärdering och slutlig utvärdering. Om samarbetet av någon anledning inte skulle komma igång, så hittar vi en lösning på det. Du kan känna dig helt trygg i affärsupplägget. Vårt samarbete bygger på trygghet, tillit & tysthetslöfte.

För att din Personliga Coaching ska komma igång gör så här:

  1. Mejla vad du funderar på. Du får svar så snabbt jag kan, max 10 dagar.
  2. Du kan också prova att ringa mig – jag försöker återkoppla så snart jag kan, om svararen går på.

 

Skip to toolbar