Operativ Onsdag – oj, oj, oj! – Carin Coach

Ibland ser min väg till kontoret ut så här…

Hej därute! Operativ Onsdag – “Den snor jag!” sa en kollega som läst ett av mina blogginlägg. Det var innan jag fått chansen att träffa Robert Lindberg och Christoffer Bertilsson och följa med på en helt ny resa, som nyss startat.

Under våren har jag haft en lite drive med blogginlägg 3 ggr/vecka, motiverande måndag, operativ onsdag och filmfredag. Ibland har jag tänkt – vem hinner läsa – vilket värde tillför jag med mina texter? Ska jag välja ett annat sätt, film, bilder som gör att du som läser får ut mer och i så fall hur?

Ibland lägger jag ut frågor i bloggen och svaren kommer mest från adresser som känns lite suspekta, så det är bara att fortsätta att lyssna in – hur blir det mest värdefull läsning för dig. Nu kör jag maj ut med bloggupplägget och sen blir det troligen somrigt, spontant och tänk vilken glädje om du har lust att svara på frågan här. Då kanske det blir något helt nytt här!

Vad vore värdefullt för dig att höra mer om i bloggen? I mitt arbete sysslar jag dagligen med t ex begreppet tid, energi, trygghet, utveckling, lärande, processer, kommunikation, relationer, mål, visioner, verklighet, action, mindset, mindfulness… Det finns så mycket kul att titta närmare på.

Jag kastar upp ett helt gäng med bollar och ska försöka fånga vad som kommer tillbaka.

  1. Vilka teman tycker du är intressanta att zooma in?
  2. Vad skulle du vilja höra mer av?
  3. Något av det jag räknar upp här eller något helt annat?

Kommer jag att sätta värde på ditt svar tror du? (ovanligt ledande fråga för att vara undertecknad, he he). Kommer du att inspirera mig i mitt bloggande tror du? Blir det värdefullt för flera tror du?

  1. Tack, för att du engagerat dig och läst och om du har tid att svara: stort och varmt Tack för ditt bidrag!

/Carin Coach

Operativ Onsdag – oj, oj, oj!
Tagged on:                         

One thought on “Operativ Onsdag – oj, oj, oj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar