Carin_ord_webbI mötet med mig som professionell coach, utbildare och föreläsare ryms innehållet i 45 års erfarenhet inom utbildning och personlig utveckling. Här kan du läsa mitt CV 2016 30 nov.
Mitt arbete präglas av de etiska regler som råder inom ICF Sverige, där jag är medlem och delaktig i Redaktionsrådet. ICF är ett branschförbund och förkortningen står för International Coach Federation. Det finns olika certifieringsgrader, ACC, PCC och MCC. Väljer du en ICF coach med viss “grad” så får du en viss garanterad kvalité. Jag burkar säga, det är som en “ISO-stämpel för vår bransch. Jag håller på att ta min MCC-titel nu.

Här kan du läsa mer om ICF Swedens kvalitetsstämpel som gäller för mitt arbete i: DUO -coaching, PAR-coaching, Transformational presence coaching, Diplomerad Coach Supervisor, specialpedagog, Certifierad integrativ coach, processhandledare, motiverande intervjuteknik (MI). Min yrkesbana startade i pedagogik där jag utbildade mig till, först lågstadielärare, sedan svensklärare (gy) och SFI-lärare. Jag har Lärarlegitimation.

ICF Sweden har ett redaktionsråd där jag sitter med som en av fyra. Vi publicerar minst 1 artikel/månad, som handlar om professionell coaching. Följ oss gärna på My Newsdesk. Det är smidigt. Du får ett mejl rakt i din inkorg och slipper leta efter aktuell information inom fältet utveckling för näringsliv och människorna som är verksamma där.

2014, fullföljde jag Coachtrilogin. Vetenskaplig förankring i Systemteorin (holistiskt perspektiv) och tillsammans med NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) bildas grundstenarna i de tre interaktiva metodböckerna. Böckerna är kursböcker och finns i tre nivåer till mitt behovsbaserade utbildningskoncept: GRÖNT KORT.

Följ mig gärna i mina närvaro i de Sociala Medierna. Självklart blir jag jätteglad – så där “Carin-glad” om du interagerar, gillar, delar och ger tillbaka. TACK för din närvaro. När du följer kommer du att få “gratis-tips”.

  1. Linked in – Här träffas vi för samarbete, utveckling och affärer.
  2. Virtuellt Bloggcafé – Kändisar bjuds in på fika och får fem snabba frågor.
  3. Carin Coach blogg – Livscoachen med den trådsmala midjan och de gröna glada ögonen!
  4. NWT- bloggen Näringslivsblogg på Arbete & Ekonomi med rubriken: Emc2, ENERGI: Kropp & själ i arbete & vila.
  5. Carin Coach AB på Facebook – här kommer det kampanjer och nyheter om föreläsningar, workshops mm!
  6. Instagram – här kan du finna inspiration och få livsenergi genom mina bilder och tankar.
  7. Pinterest – Mitt konto är nästan oanvänt, ska bli kul att bygga upp och utforska det.

Axplock ur mitt CV 
Mentor åt två olika företag i ALMI´s Mentorprogram 2014-2015
Ambassadör för kvinnors företagande, Tillväxtverket har avslutat projektet.
Småföretagarnas favorit i Karlstad 2013

Kontakta Carin Coach
Det var någon som sa, så roligt om mig:

“Du är som ett hus, en husannons – Det räcker inte med att läsa, det måste ses – alltså man måste få chansen att träffa dig, komma på visning!”

 

 

Skip to toolbar